Lämmönsiirtopuhallin Mobair 4100

Mobair
Lämmönsiirtopuhallin Mobair 4100
Lämmönsiirtopuhallin Mobair 4100 Lämmönsiirtopuhallin Mobair 4100 Lämmönsiirtopuhallin Mobair 4100

Jakaa lämmintä ja viileää ilmaa, parantaa ilmanlaatua ja säästää energiaa. Soveltuu sekä asuntoihin että toimistoihin.

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Lämmönsiirtopuhallin Mobair 4100

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin on suunniteltu jakamaan lämmintä ja viileää ilmaa sekä parantamaan ilmanlaatua ja säästämään energiaa. Laite soveltuu sekä asuin- että toimistotiloihin. Asuintiloissa takan tai ilmalämpöpumpun lämpö siirretään Mobairin avulla esim. makuuhuoneeseen ja parannetaan samalla ilman laatua. Toimistotiloissa Mobair on puolestaan edullinen ja tehokas ratkaisu esim. neuvotteluhuoneen ilmanvaihdon parantamiseksi. 

Mobair 4100 on helppo asentaa. Sen voi sijoittaa esimerkiksi oven yläpuolelle. Puhallinkoneisto mahtuu normaalin väliseinän sisään, joten näkyviin jää vain sirot säleiköt. Mikäli väliovea ei pidetä auki, käytetään erillistä virtaussäleikköä. Puhaltimet ovat huoltovapaita. Kerran vuoteen voi tarkastaa puhaltimien siipien puhtauden ja puhdistaa tarvittaessa.

  • Tehokas - Laite siirtää ilmaa tehokkaasti. Lämmönsiirtopuhaltimen avulla esimerkiksi yhden ilmalämpöpumpun lämmitys- ja jäähdytysominaisuudet voidaan hyödyntää asunnon kaikissa huoneissa. Tällöin kokonaisenergiankulutus tulee huomattavasti edullisemmaksi.
  • Hiljainen – Mobair 4100 on markkinoiden hiljaisin laite. Suuri ilma-aukko mahdollistaa pienen puhallintehon käytön, mikä vaikuttaa laitteen pieneen äänenvoimakkuuteen. Tämä on merkittävä ominaisuus asumismukavuuden kannalta.
  • Tyylikäs muotoilu – Laitteen tyylikäs ja siro muotoilu sulautuu hyvin sisustukseen. Lisäksi laitteen säleikkö on suunniteltu siten, että puhaltimen kautta siirtyvä ilma leviää oikeaoppisesti ja huomaamattomasti kattoa pitkin toiseen huoneeseen.

Lämmönsiirtopuhallin Mobair 4100, tekniset tiedot

  • Ilmavirta: 72 m³/h
  • Äänitaso: 25 dB(A)
  • Sähköliitäntä: 8.5 V DC, 4 W, toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja ja 8m verkkojohto
  • Laitteen mitat: 600 x 260 x 100 mm
  • Valmistusmaa: Suomi
Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua