Lämminvesivaraaja OSO SC 150 litraa 3 kW, 0,8 m² kierukalla

OSO Hotwater
Lämminvesivaraaja OSO SC 150 litraa 3 kW, 0,8 m² kierukalla
Lämminvesivaraaja OSO SC 150 litraa 3 kW, 0,8 m² kierukalla

OSO-käyttövesivaraajalla lämmität kotisi käyttöveden tehokkaasti, olipa lämmönlähteenä sitten aurinkokeräin, lämpöpumppu tai vaikka öljypoltin.

599,00 €
816,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Lämminvesivaraaja OSO SC 150 litraa 3 kW, 0,8 m² kierukalla

Lämminvesivaraaja OSO SC - lämmintä vettä lähienergialla - OSO-käyttövesivaraajalla lämmität kotisi käyttöveden tehokkaasti, olipa lämmönlähteenä sitten aurinkokeräin, lämpöpumppu tai vaikka öljypoltin. Mallistostamme löytyy sopiva varaaja myös silloin, kun haluat hyödyntää lämpöä käyttöveden lisäksi esimerkiksi lattialämmityksessä. Tehokkuuden lisäksi OSO-käyttövesivaraajat ovat myös turvallisia, sillä niissä on vakiona 3 kW:n sähkövastus, joka huolehtii veden lämmittämisestä 65°C asteeseen yli bakteerirajan. 

Teräksen lujaa laatua. OSO-mallistoon kuuluu yhdeksän erilaista käyttövesivaraajaa. Yhteistä niille kaikille on korkea laatu, ja niiden säiliöillä onkin 10 vuoden takuu! Kaikissa varaajissa on vakiovarusteena 3 kW:n sähkövastus, jolla voidaan tuottaa lisälämpöä silloin, kun edullisempi lämmitysmuoto ei jaksa lämmittää vettä riittävän kuumaksi. Vastus sijaitsee kierukan yläpuolella.  Säiliö ja kierukat ovat ruostumatonta terästä, ja eristeenä on reilu kerros uretaania. Varaajissa on sekoitus-, varo- ja sulkuventtiilit. Alaosassa on tyhjennysyhde. Huom! OSO SC-mallissa vastus sijaitsee varaajan pohjalla. Vastusta käytetään silloin, kun ensisijainen lämmönlähde ei tuota riittävästi lämpöä. OSO SC Käyttöveden lämmitykseen lämpöpumpun tai korkealämpöenergialähteen rinnalle (bio, pelletti, kaasu, öljy, kaukolämpö). OSO SC oveltuu parhaiten kaasulle, öljylle ja kiinteälle polttoaineelle.


Tämän tuotteen voit ostaa myös alkaen 17,00 e/kk.


Kierukallinen varaaja OSO SC 150, tekniset tiedot

  • Teho: 3 kW/400 V
  • Tuotto: 300 l/25 min*
  • Halkaisija/korkeus: 580 x 1010 mm

*tuotto: Suihkulämpimän veden riitto 12 l / min virtaamalla.

Paino:
43 kg
Arvostelut 0 arvostelua
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME