Lämminvesivaraaja OSO RI TC 300 litraa 2 kierukalla, 3 kW

OSO Hotwater
Lämminvesivaraaja OSO RI TC 300 litraa 2 kierukalla, 3 kW
Lämminvesivaraaja OSO RI TC 300 litraa 2 kierukalla, 3 kW Lämminvesivaraaja OSO RI TC 300 litraa 2 kierukalla, 3 kW

Käyttöveden lämmitykseen yhden tai useamman lämmönlähteen rinnalle. Uudis- ja saneerauskohteisiin.

1.316,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Lämminvesivaraaja OSO RI TC 300 litraa 2 kierukalla, 3 kW

Lämminvesivaraaja OSO RI TC käyttöveden lämmitykseen yhden tai useamman lämmönlähteen rinnalle. Soveltuu parhaiten 3-5 m² aurinkokeräimeen, 8-10 kW:n lämpöpumpun tai muun lämmönlähteen rinnalle. Uudis- ja saneerauskohteisiin, vesikiertoisiin lattia- ja/tai patterijärjestelmiin sekä lämpimän veden tuottoon. 

Varaaja on varustettu kahdella latauskierukalla ja se sopii mm. aurinkolämmön tai lämpöpumpun rinnalle. Varaaja on varustettu 3 kW vastuksella, joka tulee apuun, jos auringon tai lämpöpumpun teho ei riitä. Yläkierukasta ladataan tai puretaan energiaa. Tehokas OSO ECO Foam uretaanieristys. Sisältää sekoitus-, varo- ja sulkuventtiilit. Tyhjennysyhde on varaajan alaosassa. Säiliö ja kierukat ovat ruostumatonta terästä, säiliö 10 bar ja kierukka 50 bar. Säiliö kestää 250 ml/g klorideja eli liki 5 kertaa enemmän kuin tavallinen RST-säiliö.

Lämminvesivaraaja RI TC -malli korvaa vanhan RTV VE -mallin. Verrattuna RTV VE -malliin, on varaajan yläkierukan koko suurentunut. Varaaja on varustettu kahdella kierukalla, joista alempaan liitetään aurinko- tai lämpöpumppu. Ylempää kierukkaa voidaan käyttää joko lataukseen esim. lämpöpumpusta tai öljykattilasta tai lämmön purkuun esim. lattialämmitykseen. Kierukat voidaan myös liittää yhteen. Vastus huolehtii, että käyttövesi on riittävän kuuma. 


Tämän tuotteen voit ostaa myös alkaen 25,10 e/kk.


Lämminvesivaraaja OSO RI TC 300, tekniset tiedot

  • Teho: 3 kW/230 V
  • Kierukan koko/teho: 0,8 m² + 0,8 m²
  • Suositus: 5-7 hengen talouksiin
  • Halkaisija/korkeus: 580 x 1680 mm
Paino:
73 kg
Arvostelut 0 arvostelua
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME