Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AY25VGK lämmitys/jäähdytys

Mitsubishi Electric AY25 ilmalämpöpumppu - energiatehokkuutta ja edistyksellistä puhtautta yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun. R32 kylmäaine ja WiFi vakiona.


1 395,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 1 395,00 €

Liittyvät tuotteet
Tuotekuvaus

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-AY25VGK lämmitys-/jäähdytyskäyttöön

*Tähän tuotteeseen on mahdollista hankkia Biottorin lisäturva, joka jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi.

Etsitkö kotiisi uutta lämmitys- ja jäähdytysratkaisua, joka ei pelkästään toimi erinomaisesti, vaan myös näyttää upealta? Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumpun tyylikkään sisäyksikön pyöreät kulmat ja mattapinta sulautuvat saumattomasti osaksi kotisi sisustusta luoden ylellisen vaikutelman. Mitsubishi Electric AY:n kauneus ei ole pelkästään sen elegantissa muotoilussa, vaan myös Mitsubishi Electricin kehittämässä Dual Barrier Coating -pinnoitteessa, joka pitää ilmalämpöpumppusi puhtaana pidempään. 

Valmistaudu nauttimaan tehokkaasta lämmityksestä talvella ja miellyttävästä viilennyksestä kesällä. Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle kaiken tämän ja vielä enemmän!

 • Sisäyksikön äänenpaineen taso on hiljaisimmillaan 18 dB(A), jota korva tuskin edes kuulee.
 • Energialuokka A+++ (jäähdytys) / A++ (lämmitys) kertoo erinomaisesta energiatehokkuudesta, joka tuo selvää säästöä lämmityskuluihin.
 • Lämpötilan voi säätää +10 ~ +31°C:n välillä, mikä on näppärää esim. kesäasunnossa, jossa petivaatteet pysyvät kuivina +13°C lämpötilassa.
 • Lämpöpumpun toiminta voidaan lukita pelkälle lämmitys- tai jäähdytystoiminnolle, mikä on kätevää mm. lapsiperheissä ja seniorieiden asunnoissa.

Mitsubishi Electric AY - puhtaus takaa tehokkaan toiminnan

Mitsubishi Electric AY -mallisarjan ilmalämpöpumppu on helppo huoltaa: pölyä ja likaa hylkivä pinnoite sisäyksikön kennossa, ilmakanavassa ja puhaltimessa sekä automaattisesti kuivaksi puhaltuva sisäyksikkö pitävät laitteen puhtaana. Tämä parantaa laitteen lämmitys- ja jäähdytystehoa sekä vähentää huoltotarvetta. 

Kaukosäätimellä ohjelmoitava Self Clean -toiminto huolehtii sisäyksikön puhtaudesta automaattisesti. Toiminnon ollessa aktiivinen sisäyksikkö puhalletaan kuivaksi jäähdytystoiminnon jälkeen, jolloin jäähdytyksen aikana laitteen pinnoille tiivistynyt kosteus ei jää keräämään pölyä sisäyksikköön. Karkeasuodattimien lisäksi Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumpun sisäyksikössä on V Blocking -suodatin, joka poistaa sisäilmasta tehokkaasti epäpuhtauksia kuten viruksia, bakteereja, hometta ja allergeeneja.

Mitsubishi Electric AY - miellyttävää lämpöä, automaattisesti

Mitsubishi Electric AY -mallisarjan laitteissa on automaattinen takkatoiminto, joka on kätevä tapa levittää takan tuottamaa lämpöä laajemmalle alueelle. Näin säästetään sähköä ja saadaan lämpö leviämään tasaisemmin. Kun käytetään automaattista takkatoimintoa, jää sisäyksikkö puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu. Kun takan lämpö hiipuu, jatkaa laitteisto automaattisesti lämmön tuottamista tehokkaalla lämpöpumpputekniikalla.

Sisäyksiköstä löytyy WiFi-sovitin, joka mahdollistaa laitteen ohjaamisen mistä päin maailmaa tahansa. Laitteen yhdistäminen internettiin tapahtuu kätevästi kaukosäätimen avulla. Mitsubishi Electric MELCloud -etäohjaussovellus on käytettävissä niin tietokoneen selaimella kuin myös mobiililaitteisiin ladattavalla sovelluksella.

Mitsubishi Electric AY - hankintaturvatuote

Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita, joka on laadun tae. Scanoffice Oy tarjoaa maahantuomilleen Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuille kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaalitakuun kompressorille.

Mitsubishi Electric - ympäristöystävällisyys

AY-sarjan ilmalämpöpumput on varustettu ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Ilmalämpöpumpun CO2 kuormitus on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410 kylmäaineeseen.

Mitsubishi Electric AY25 - Erinomainen ilmalämpöpumppu mökkeihin, koteihin, autotalleihin

Pidennä vapaa-ajan asunnon kesää Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumpulla, joka tuottaa lämpöä keväisin ja koko talven ajan. Kuumina kesäpäivinä lämpöpumppu puhaltaa viileää ilmaa maltillisin kustannuksin. AY-malli on erinomainen ilmalämpöpumppu olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen ilmalämpöpumppu, joka tuo huomattavia energiasäästöjä.

Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu sopii täydellisesti autotalleihin. Autokin pysyy lämpimänä kylminä talvi-iltoina.

Maahantuojan myöntämä takuu 3 vuotta, kompressorilla 5 vuoden materiaalitakuu. Biottorin myöntämä maksullinen lisäturva jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi. Lisäturvan voimaan saattaminen edellyttää pätevän asennusliikkeen käyttämistä sekä asennusraportin palauttamista. Lue lisää: Takuuehdot.

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

 • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
 • Kaukosäädin
 • Ulkoyksikkö
 • Käyttöohje- ja takuupaperit

Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet löydät helposti: Ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet

Lue myös: Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun ostajalle. 


Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-AY25VGK, tekniset tiedot

 • Malli: MSZ-AY25VGK/MUZ-AY25VGH
 • Lämmitysteho, nimellinen (min-max): 3,2 (1,0-4,1) kW
 • Jäähdytysteho, nimellinen (min-max): 2,5 (0,9-3,4) kW
 • SCOP: 4,7
 • SEER: 8,7
 • Energiatehokkuus, läm. / jäähd.: A++/A+++
 • Ilmavirta läm. / jäähd.: 240-300-396-480-708 / 216-300-378-468-630
 • Äänenpaine (lämm.): sisäyksikkö 18-24-34-39-45 dB(A) ja ulkoyksikkö 48-38,5 dB(A)
 • Äänenpaine (jäähd.): sisäyksikkö 18-24-30-36-42 dB(A) ja ulkoyksikkö 47-37,5 dB(A)
 • Kylmäaine: R32
 • Kylmäainemäärä: 0,55 kg
 • Paino: sisäyksikkö 10,5 kg ja ulkoyksikkö 27 kg
 • Mitat (LxKxS): sisäyksikkö 798x299x245 mm ja ulkoyksikkö 800x550x285 mm
 • Sulakekoko: 10A
 • Putkikoot: Kaasu 3/8" (9,52mm) ja neste 1/4" (6,35mm)
 • Maksimi putkipituus: 7,5m
 • Maksimi putkipituus lisätäytöllä: 20m
 • Maksimi korkeusero: 12m
 • Taattu toiminta-alue (ulkolämpötila): lämm. -25 - +24°C / jäähd. -10 - +46°C

Mitsubishi Electric AY25 ilmalämpöpumppu myös asennettuna ja/tai osamaksulla

Mitsubishi Electric AY25 -llmalämpöpumpun voi hankkia verkkokaupastamme joko asennettuna tai ilman asennusta. Perusasennuksen ja asennukseen kuuluvat lisätyöt edullisine hintoineen löydät tuoteryhmästä 'Ilmalämpöpumpun asennus'. Perusasennuksen hinta sisältää myös matkakulut max noin 50 km (toiminta-alueena koko Suomi) ja asennustyön suorittaa aina alan ammattilainen. Asentajamme ovat kaikki TUKESin hyväksymiä kylmäaineluvallisia asentajia. Myös Biottorin löydät TUKESin kylmälaiteliikerekisteristä.

Perusasennuksen sisällöstä voit lukea tarkemmin tuotteesta 'Ilmalämpöpumpun perusasennus'. Hoidamme tarvittaessa myös vanhan ilmalämpöpumppujärjestelmän purun ja kierrätyksen asianmukaisesti.

Tiesithän, kuten tämä Mitsubishi Electric AY25 -ilmalämpöpumppu, niin myös muut kauttamme hankitut ilmalämpöpumput on mahdollista rahoittaa joustavasti myös osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina Walley, OP tililuotto ja Klarna.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: MSZ-AY25VGK
Paino: 38 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.