Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP25VGH lämmitys/jäähdytys

Alennus

Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu - tuttua Mitsubishi Electric laatua ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella. Energialuokka A+++. Wi-Fi vakiona.


1 280,00 €   1 480,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 1 280,00 €

Liittyvät tuotteet
Tuotekuvaus

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGH lämmitys-/jäähdytyskäyttöön

*Tähän tuotteeseen on mahdollista hankkia Biottorin lisäturva, joka jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi.

Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumppu pohjoisen olosuhteisiin suunniteltua, tuttua Mitsubishi Electric laatua. Laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattumanvaraan. Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella, jonka ympäristökuormitus on alle kolmanneksen verrattuna edeltäjäänsä R410A:han. Sisäyksikön tyylikäs muotoilu istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön.

 • Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta voit ohjata lämpöpumppuasi MelCloud-applikaatiolla etänä sieltä, missä ikinä oletkaan
 • Sisäyksikön äänenpaineen taso on hiljaisimmillaan 19 dB(A), jota korva tuskin edes kuulee
 • Energialuokka A+++ (jäähdytys) / A++ (lämmitys) kertoo erinomaisesta energiatehokkuudesta, joka tuo selvää säästöä lämmityskuluihin
 • Lämpötilan voi säätää +10 ~ +30°C:n välillä, mikä on näppärää esim. kesäasunnossa, jossa petivaatteet pysyvät kuivina +13°C lämpötilassa
 • Lujarakenteinen kaukosäädin on varustettu mm. viikkoajastimella
 • Takkatoiminnolla laite toimii pelkkänä puhaltimena, joka levittää takan tuottaman lämmön laajemmalle alueelle
 • Lämpöpumpun toiminta voidaan lukita pelkälle lämmitys- tai jäähdytystoiminnolle, mikä on kätevää mm. lapsiperheissä ja seniorieiden asunnoissa 

Maahantuojan myöntämä takuu 3 vuotta, kompressorilla 5 vuoden materiaalitakuu. Biottorin myöntämä maksullinen lisäturva jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi. Lisäturvan voimaan saattaminen edellyttää pätevän asennusliikkeen käyttämistä sekä asennusraportin palauttamista. Lue lisää: Takuuehdot.

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

 • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
 • Kaukosäädin
 • Ulkoyksikkö
 • Käyttöohje- ja takuupaperit

Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet löydät helposti: Ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet

Lue myös: Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun ostajalle. 


Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGH, tekniset tiedot

 • Malli: MSZ-AP25VGK/MUZ-AP25VGH
 • Lämmitysteho, nimellinen (min-max): 3,2 (1,0-4,1) kW
 • Jäähdytysteho, nimellinen (min-max): 2,5 (0,9-3,4) kW
 • SCOP: 4,7
 • SEER: 8,6
 • Energiatehokkuus, läm./jäähd.: A++/A+++
 • Ilmavirta: 294/354/438/534/774
 • Äänenpaine: sisäyksikkö 19/24/31/38/45 dB(A) ja ulkoyksikkö 47/48 dB(A)
 • Kylmäaine: R32
 • Kylmäainemäärä: 0,55 kg
 • Paino: sisäyksikkö 10,5 kg ja ulkoyksikkö 31 kg
 • Mitat (LxKxS): sisäyksikkö 798x299x219 mm ja ulkoyksikkö 800x550x285 mm
 • Sulakekoko: 10A
 • Putkikoot: Kaasu 3/8" (9,52mm) ja neste 1/4" (6,35mm)
 • Maksimi putkipituus: 20m
 • Maksimi korkeusero: 12m

Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu myös asennettuna ja/tai osamaksulla

Mitsubishi Electric AP25 -llmalämpöpumpun voi hankkia verkkokaupastamme joko asennettuna tai ilman asennusta. Perusasennuksen ja asennukseen kuuluvat lisätyöt edullisine hintoineen löydät tuoteryhmästä 'Ilmalämpöpumpun asennus'. Perusasennuksen hinta sisältää myös matkakulut max noin 50 km (toiminta-alueena koko Suomi) ja asennustyön suorittaa aina alan ammattilainen. Asentajamme ovat kaikki TUKESin hyväksymiä kylmäaineluvallisia asentajia. Myös Biottorin löydät TUKESin kylmälaiteliikerekisteristä.

Perusasennuksen sisällöstä voit lukea tarkemmin tuotteesta 'Ilmalämpöpumpun perusasennus'. Hoidamme tarvittaessa myös vanhan ilmalämpöpumppujärjestelmän purun ja kierrätyksen asianmukaisesti.

Tiesithän, kuten tämä Mitsubishi Electric AP25 -ilmalämpöpumppu, niin myös muut kauttamme hankitut ilmalämpöpumput on mahdollista rahoittaa joustavasti myös osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina Walley, OP tililuotto ja Klarna.


Mitsubishi Electric AP25 - Tyylikäs, hiljainen, ja täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu saumattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee AP25-mallin sisäyksiköstä varsin huomaamattoman.

Hiljaisuudella on merkitystä. Mitsubishi Electric AP25 sisäyksikön äänenpaineen taso on alimmillaan vain 19 dB(A), jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilmanohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan maahantuomat AP-sarjan lämpöpumppumallit (25, 35 & 50), ovat Pohjolan karuihin oloihin suunniteltuja malleja. Nämä mallit on myös varustettu vakiona WiFi-toiminnolla, jolla voit etäohjata lämpöpumppuasi vaikkapa kännykälläsi.

Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu on VTT:n testaama. Lue lisää...


Mitsubishi Electric AP - Sisäänrakennettu Wi-Fi

Lämpöpumpun vakiovarusteluun kuuluvan WiFi-ominaisuuden johdosta voit ohjata lämpöpumppuasi MELCloud applikaatiolla vaikka kännykälläsi – missä ikinä oletkin. (Vain jäähdytyskäyttöön tarkoitetuun malliin MSZ-AP71VG WiFi-moduuli on saatavilla lisävarusteena.)


Mitsubishi Electric AP25 - Itse hiljaisuus

Hiljaisuudella on merkitystä. Sisäyksikön äänenpaineen taso on alimmillaan 19 dB(A), jota korva tuskin enää kuulee.


Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu tuo säästöjä ja mukavuutta

Energiatehokkuusluokka A+++ (j)/A++ (l) kertovat erinomaisesta energiatehokkuudesta, joka tuo Sinulle selvää säästöä lämmityskuluissa. SCOP arvo 4.7 kertoo sen, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1 kW:n verran sähköä samalla kun se tuottaa 4.7 kW lämpöä.

Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita, joka on laadun tae. Scanoffice Oy tarjoaa maahantuomilleen Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuille kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaalitakuun kompressorille.


Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumpun kaukosäädin

Lujarakenteinen kaukosäädin on varustettu esimerkiksi viikkoajastimella. Neljä ajastusmahdollisuutta jokaiselle viikonpäivälle. Lämmitä vähemmän, kun olet poissa. Hyödyllinen toiminto lapsiperheissä ja esimerkiksi senioriasunnoissa on kaukosäätimen toimintojen lukitus, jolla lämpöpumpun toiminta voidaan lukita pelkälle lämmitys tai jäähdytystoiminnolle. 


MSZ-AP25 -ilmalämpöpumpun takkatoiminto

Takkatoiminnolla sisäyksikkö toimii pelkkänä puhaltimena, jolloin voit levittää ilmalämpöpumpun puhalluksella takan tuottaman lämmön laajemmalle alueelle asunnossasi.


Ympäristöystävällisyys

AP-sarjan ilmalämpöpumput on varustettu ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Sen CO2 kuormitus on alle kolmannes verrattuna edelliseen kylmäaineeseen.


Mitsubishi Electric AP25 - Erinomainen ilmalämpöpumppu mökkeihin, koteihin, autotalleihin

Pidennä vapaa-ajan asunnon kesää MSZ-AP25 lämpöpumpulla, joka tuottaa lämpöä keväisin ja koko talven ajan. Kuumina kesäpäivinä lämpöpumppu puhaltaa viileää ilmaa maltillisin kustannuksin.

MSZ-AP25 on erinomainen ilmalämpöpumppu olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen ilmalämpöpumppu, joka tuo huomattavia energiasäästöjä.

MSZ-AP25 lämpöpumppu sopii täydellisesti autotalleihin. Autokin pysyy lämpimänä kylminä talvi-iltoina.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: MSZ-AP25VGH
Paino: 42 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.