Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo parvekemalli Kiilax metalli, valkoinen

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo parvekemalli Kiilax metalli, valkoinen
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo parvekemalli Kiilax metalli, valkoinen Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo parvekemalli Kiilax metalli, valkoinen Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo parvekemalli Kiilax metalli, valkoinen Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo parvekemalli Kiilax metalli, valkoinen

Suomalaisvalmisteinen, sinkitty, valkoiseksi pulverimaalattu, erittäin kestävä, siisti ja helppohoitoinen parvekemallin suojakotelo ilmalämpöpumpulle.

245,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo parvekemalli Kiilax metalli, valkoinen

Heti käyttövalmiilla Kiilax-parvekemallin suojakotelolla suojaat ilmalämpöpumpun vaivattomasti ja tyylikkäästi. Suojakotelo on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä, joka on pulverimaalattu mattavalkoiseksi. Vaaka-mallisilla kotelon aukotuksilla ei ole vaikutusta ilmalämpöpumpun hyötyasteeseen testien perusteella, joten ilmavirta kulkee aukotuksista vaivatta. 

Metallinen suojakotelo on kestävä ja helppo pitää puhtaana, ja mikä parasta - se on heti käyttövalmis! Pakkauksen mukana toimitetaan kasaamiseen tarvittavien ruuvien lisäksi asennusohje.

Parvekemallin suojakotelossa on tasakatto sekä säädettävät jalat, joilla kotelon saa säädettyä tasaan lattiatasoa vasten. Kotelon saa kiinnitettyä myös seinään.

  • Väri: Valkoinen RAL 9010
  • Kestävä ja helppo asentaa
  • Ulkomitat (LxKxS): 1002x702x587mm
  • Sisämitat (LxKxS): 950x680x560mm
  • Materiaali: kuumasinkitty teräs
Pituus:
1000 mm
Korkeus:
850 mm
Leveys:
500 mm
Paino:
26 kg
Arvostelut 0 arvostelua