Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo antaa hyvän suojan ja peittää ulkoyksikön tyylikkäästi. Runko puunvärinen, voi maalata haluamansa väriseksi.

197,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis

Varustaudu talveen jo ennalta - Scanofficen suojakotelolla suojaat laitettasi ja haastavissa lumiolosuhteissa voit ehkäistä toimintahäiriöitä mm. estämällä ulkoyksikön päälle kertyneen lumen kaatumisen ulkoyksikön ja seinän väliin. Lue lisää: Ilmalämpöpumpun toiminta vaihtelevissa talvisissa olosuhteissa

Uudistettu Scanoffice -ilmalämpöpumpun suojakotelo antaa ulkoyksikölle hyvän suojan lunta, jäätä ja roskia vastaan sekä peittää sen tyylikkäästi. Uuden sukupolven suojakoteloita on kehitetty entistä tukevammiksi ja nopeammin asennettaviksi. 

Kotelon kasaus on todella helppoa ja nopeaa. Etusäleikköön on valmiiksi kiinnitetty neljä kulmarautaa ja sivusäleiköt kiinnitetään näihin neljällä ruuvilla. Säleikön päälle tulee neljällä ruuvilla kiinnitettävät kaksi listaa, joiden päälle kattopelti ohjautuu suoraan ja on näin kätevästi paikallaan. Kotelo asennetaan seinään kiinni kulmaraudalla, joka on helppo ruuvata säleikön sivulistoihin. 

Runko on puunvärinen eli sitä ei ole maalattu. Rungon voi halutessaan maalata haluamansa väriseksi tai jättää puunväriseksi. Peltikatteita on neljää eri väriä. 

Uudistetut Scanoffice-suojakotelot soveltuvat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen lisäksi esimerkiksi Panasonic-ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköille.

  • Peltikatteen värivaihtoehdot: valkoinen, musta, harmaa ja ruskea
  • Kotelon mitat: L1040 x K670 x S520 mm
  • Peltikaton mitat: L1210 mm x K25 x S600 mm

Scanoffice-suojakotelot valmistetaan Suomessa, suomalaisella työllä ja suomalaisesta puusta. Tuotteelle on myönnetty avainlippumerkki. 

Paino:
17 kg
Arvostelut 0 arvostelua