Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo antaa hyvän suojan ja peittää ulkoyksikön tyylikkäästi. Runko puunvärinen, voi maalata haluamansa väriseksi.

164,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo, puuvalmis

Ilmalämpöpumpun suojakotelo antaa ulkoyksikölle hyvän suojan ja peittää sen tyylikkäästi. Uuden sukupolven suojakoteloita on kehitetty entistä tukevammiksi ja nopeammin asennettaviksi. 

Kotelon kasaus on todella helppoa ja nopeaa. Etusäleikköön on valmiiksi kiinnitetty neljä kulmarautaa ja sivusäleiköt kiinnitetään näihin neljällä ruuvilla. Säleikön päälle tulee neljällä ruuvilla kiinnitettävät kaksi listaa, joiden päälle kattopelti ohjautuu suoraan ja on näin kätevästi paikallaan. Kotelo asennetaan seinään kiinni kulmaraudalla, joka on helppo ruuvata säleikön sivulistoihin. 

Runko on puunvärinen eli sitä ei ole maalattu. Rungon voi halutessaan maalata haluamansa väriseksi tai jättää puunväriseksi. Peltikatteita on neljää eri väriä. 

Suojakotelot soveltuvat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen lisäksi esimerkiksi Panasonic-ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköille.

  • Kotelon mitat: L970 x K670 x S495 mm
  • Peltikaton mitat: L1210 mm x K25 x S600 mm
  • Peltikatteen värivaihtoehdot: valkoinen, musta, harmaa ja ruskea
Paino:
17 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME