Ilmalämpöpumpun etäkäyttö MELCoud, Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuille

Mitsubishi Electric
Ilmalämpöpumpun etäkäyttö MELCoud, Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuille
Ilmalämpöpumpun etäkäyttö MELCoud, Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuille Ilmalämpöpumpun etäkäyttö MELCoud, Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuille

Ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ohjaat ja säädät Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa.

219,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Ilmalämpöpumpun etäkäyttö MELCoud, Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuille

MELCloud on ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ohjaat ja säädät ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa. Ohjausjärjestelmän toiminta perustuu uusimman sukupolven pilvipalveluun ja se sopii yhteen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden kanssa. MELCloudin avulla ohjaat Mitsubishi Electric -laitteitasi helposti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Mitsubishi Electric Wi-Fi-sovitin tarvitaan jokaiselle ilmalämpöpumpulle tai ilmastointilaitteelle, jota halutaan ohjata MELCloud-palvelun kautta. Wi-Fi-sovittimen tulee olla yhteydessä paikalliseen langattomaan verkkoosi ja sitä kautta internetiin. Suosittelemme, että asennuksen tekee koulutettu asentaja ja että varmistat laitteistosi olevan yhteensopiva MELCloud-sovittimen kanssa ennen sovittimen hankkimista.

Alla olevat verkkokaupastammekin löytyvät sisäyksiköt voidaan yhdistää MELCloud-palveluun Wi-Fi-sovittimen (MAC-567IF-E) kanssa:

  • MSZ-SF25/35/50VE
  • MSZ-EF25/35/50VE
  • MSZ-FH25/36VE
  • MFZ-KJ25/35VEHZ
Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua