Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ilmalämpöpumppu Panasonic TZ50ZKE jäähdytys

Sopii erityisesti kiinteistöihin, joissa lämmitys on valmiina ja tarvitaan pelkästään tehokasta viilennystä. R32 kylmäaine. Nanoe™X suojaa ympäri vuorokauden.


1 830,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 1 830,00 €

Liittyvät tuotteet
Tuotekuvaus

Ilmalämpöpumppu Panasonic TZ50ZKE jäähdytyskäyttöön

* Tähän tuotteeseen on mahdollista hankkia Biottorin lisäturva, joka jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi.

Hiljainen ja tasaisesti viilentävä ilmalämpöpumppu Panasonic TZ sopii erityisesti kiinteistöihin, joissa lämmitys on valmiina ja tarvitaan vain tehokasta viilennystä. Ilmalämpöpumpun huikeasta viilennystehosta kertoo korkea SEER-arvo 6,9 (A++). TZ-malli parantaa myös sisäilman laatua. Panasonicin Nanoe™X -teknologia rajoittaa monien erilaisten haitallisten aineiden toimintaa, mm. bakteerit, virukset, allergeenit, siitepöly ja tietyt vaaralliset aineet. Titaanista valmistettu Nanoe™X ei sisällä suodattimia eikä sitä tarvitse huoltaa. Kuivatustoiminto vähentää puolestaan ilmankosteutta jopa 2,8 litraa tunnissa. Kuiva sisäilma tuntuu viileältä ja raikkaalta ja ehkäisee homekasvuston syntymistä.

Panasonic TZ-mallin sisäyksiköillä on uusi muotoilu ja niiden leveys on vain 779 mm. Tämä mahdollistaa monipuolisempia asennuskohteita, mukaan lukien ovien yläpuolella olevan rajallisen tilan. Yksikön sisäosat on myös uudelleensuunniteltu, jotta huolto olisi aiempaa nopeampaa ja helpompaa. Mukavuustason lisäämiseksi Panasonic TZ:n sisäyksiköissä on Aerowings-ominaisuus, mikä mahdollistaa ilmavirran suunnan tarkemman ohjaamisen.

Ilmalämpöpumpussa käytetään uutta R32 kylmäainetta, joka on sekä ympäristöystävällisempää että parantaa ilmalämpöpumpun hyötysuhdetta. Laitteessa on hyödynnetty inverter-teknologiaa ja siinä on rotator-kompressori.

Panasonic TZ:n sisäyksikkö on yhdistettävissä verkkoon, jolloin se on ohjattavissa älypuhelimen avulla käyttäen Panasonic Comfort Cloud -sovellusta. 

Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet suomalaisten koteja vuosikymmenten ajan ja ovat moninkertaisia vertailu- ja testivoittajia. Panasonic TZ sopii mm. kerros-, rivi- ja omakotitaloihin, mutta myös toimistoihin ja maa- ja kaukolämpöasuntoihin. Malli on tarkoitettu Suomessa vain jäähdytyskäyttöön.

 • WiFi-etäohjaus vakiona
 • Takuu 2 vuotta

Maahantuojan myöntämä takuu 2 vuotta. Biottorin myöntämä maksullinen lisäturva jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi. Takuun voimaan saattaminen edellyttää pätevän asennusliikkeen käyttämistä sekä asennusraportin palauttamista. Lue lisää: Takuuehdot.

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

 • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
 • Kaukosäädin
 • Ulkoyksikkö
 • Käyttöohje- ja takuupaperit

Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet löydät helposti: Ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet


Ilmalämpöpumppu Panasonic TZ50ZKE, tekniset tiedot

 • Malli: TZ50ZKE
 • SCOP: 4,5/A+
 • SEER: 6,9/A++
 • Jäähdytysteho: 5,00 (0,98-5,60) kW
 • Lämmitysteho: 5,80 (0,98-7,50)
 • Ottoteho jäähdytys: 1,60 (0,25-1,89) kW
 • Ottoteho lämmitys: 1,70 (0,21-2,30)
 • Kosteudenpoisto: 2,8 litraa/tunnissa
 • Vuosittainen sähkönkulutus jäähdytys/lämmitys: 254/1244 kWh/a
 • Äänenpainetaso sisäyksikkö (jäähdytys/lämmitys): 44-37-33 / 44-37-33 dB(A)
 • Äänenpainetaso ulkoyksikkö (jäähdytys/lämmitys): 48/49 dB(A)
 • Käyttöalue jäähdytys: -10°C ~ +43°C
 • Käyttöalue lämmitys: -15°C ~ +24°C
 • Sisä-/ulkoyksikön paino: 8/35 kg
 • Sisä-/ulkoyksikön mitat (KxLxS): 290x779x209mm / 619x824x299mm

Panasonic TZ50ZKE ilmalämpöpumppu myös asennettuna ja/tai osamaksulla

Panasonic TZ50ZKE -llmalämpöpumpun voi hankkia verkkokaupastamme joko asennettuna tai ilman asennusta. Perusasennuksen ja asennukseen kuuluvat lisätyöt edullisine hintoineen löydät tuoteryhmästä 'Ilmalämpöpumpun asennus'. Perusasennuksen hinta sisältää myös matkakulut max noin 50 km (toiminta-alueena koko Suomi) ja asennustyön suorittaa aina alan ammattilainen. Asentajamme ovat kaikki TUKESin hyväksymiä kylmäaineluvallisia asentajia. Myös Biottorin löydät TUKESin kylmälaiteliikerekisteristä.

Perusasennuksen sisällöstä voit lukea tarkemmin tuotteesta 'Ilmalämpöpumpun perusasennus'. Hoidamme tarvittaessa myös vanhan ilmalämpöpumppujärjestelmän purun ja kierrätyksen asianmukaisesti.

Tiesithän, kuten tämä Panasonic TZ50ZKE -ilmalämpöpumppu, niin myös muut kauttamme hankitut ilmalämpöpumput on mahdollista rahoittaa joustavasti myös osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina Walley, OP tililuotto ja Klarna.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: TZ50ZKE
Paino: 43 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.