Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ50YKE, lämmitys/jäähdytys

Erittäin tehokas ja luotettava ilmalämpöpumppu edistyksellisellä ilmanpuhdistusjärjestelmällä NanoeX. Suunniteltu etenkin pohjoisen vaativaan ilmastoon.


2 550,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 2 550,00 €
Tuotekuvaus

Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ50YKE , lämmitys-/jäähdytyskäyttöön

*Tähän tuotteeseen on mahdollista hankkia Biottorin lisäturva, joka jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi. 

Panasonic NZ-mallin uudistettu ilmalämpöpumppumalli sisältää edistyksellisen ilmanpuhdistusjärjestelmän NanoeX, joka torjuu epäpuhtauksia kuten siitepölyä ja bakteereja. Nanoe X auttaa pitämään sisäilman puhtaampana ja miellyttävämpänä ympäri vuoden ja se toimii yhdessä lämmitys- tai jäähdytystoiminnon kanssa, kun olet kotona, tai itsenäisesti silloin, kun et ole paikalla.

Panasonic NZ -ilmalämpöpumppu toimii erittäin tehokkaasti ja luotettavasti ympäri vuoden. Laitteet on suunniteltu etenkin pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Laitteen oma WiFi mahdollistaa nopeat yhteydet Panasonic Comfort Cloud -sovelluksen kautta. Etäohjauksen avulla voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja, ajastaa ilmalämpöpumpun toimintaa sekä seurata ja analysoida laitteen energiankulutusta. 

Panasonic NZ-mallin sisäyksikön muotoilua on uudistettu aiemmasta. Myös kauko-ohjain on kokenut muodonmuutoksen. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta laite on täydellinen valinta vanhan ilmalämpöpumpun korvaajaksi. Uusi helppokäyttöinen kaukosäädin puolestaan tekee ilmalämpöpumpun käytöstä helppoa: kauko-ohjaimessa on näkyvillä viisi pikapainiketta, vähemmän käytetyt painikkeet on piilotettu liukukannen alle.

Nanoe™ X Generator Mark 2 ilmanpuhdistusjärjestelmä puhdistaa sisäilmaa turvallisesti luonnon oman puhdistusaineen eli hydroksyyliradikaalien avulla ja se toimii yhdessä lämmitys- tai jäähdytystoiminnon kanssa. NanoeX voi rajoittaa erilaisten haitallisten aineiden, kuten bakteerien, virusten (myös SARS-CoV-2), homeiden ja hajujen toimintaa ja vähentää niiden haitallisia vaikutuksia. 

Panasonicin ilmalämpöpumput toimivat loistavasti yhdessä takan kanssa. Laitteessa on manuaalinen takkatoiminto, jonka päälle kytkeminen sammuttaa laitteen lämmittämistä, mutta pitää päällä puhaltimen, jolloin ilmalämpöpumppu levittää takan tuottaman lämpöä myös muualle tiloihin. Kun takan käyttö lopetetaan, laitetaan ilmalämpöpumpun lämmitys takaisin päälle ja laite jatkaa tilojen lämmittämistä.

Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet suomalaisten koteja vuosikymmenten ajan ja ovat moninkertaisia testivoittajia.

 • SCOP: 4,8/A++
 • SEER: 8,0/A++
 • Kylmäaine R32
 • Ylläpitolämmitys +8~+15°C
 • Sisäänrakennettu Wifi
 • Helppo ohjata paikasta riippumatta Comfort Cloud -sovelluksella

Maahantuojan myöntämä takuu 2 vuotta. Biottorin myöntämä maksullinen lisäturva jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi. Lisäturvan voimaan saattaminen edellyttää pätevän asennusliikkeen käyttämistä sekä asennusraportin palauttamista. Lue lisää: Takuuehdot.

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

 • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
 • Kaukosäädin
 • Ulkoyksikkö
 • Käyttöohje- ja takuupaperit

Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet löydät helposti: Ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet


Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ50YKE , tekniset tiedot

 • Malli: CS-NZ50YKE /CU-NZ50YKE 
 • Lämmitysteho: 5,8 (0,98-8,30) kW
 • Lämmitysteho -7°C:ssa: 5,22 kW
 • Lämmitysteho -25°C: 3,72 kW
 • Jäähdytysteho: 5,0 (0,98-6,10) kW
 • Äänenpainetaso lämmitys/jäähdytys: 44/37/30 - 44/37/30 dB(A)
 • Sähkönkulutus lämmitys/jäähdytys: 1283 / 219 kWh/a
 • Mitat sisä-/ulkoyksikkö KxLxS: 295x1040x244 mm / 701x875x320 mm
 • Käyttöalue lämmitys/jäähdytys: -25~+24°C / -15~+43°C

Panasonic NZ50YKE ilmalämpöpumppu myös asennettuna ja/tai osamaksulla

Panasonic NZ50YKE -llmalämpöpumpun voi hankkia verkkokaupastamme joko asennettuna tai ilman asennusta. Perusasennuksen ja asennukseen kuuluvat lisätyöt edullisine hintoineen löydät tuoteryhmästä 'Ilmalämpöpumpun asennus'. Perusasennuksen hinta sisältää myös matkakulut max noin 50 km (toiminta-alueena koko Suomi) ja asennustyön suorittaa aina alan ammattilainen. Asentajamme ovat kaikki TUKESin hyväksymiä kylmäaineluvallisia asentajia. Myös Biottorin löydät TUKESin kylmälaiteliikerekisteristä.

Perusasennuksen sisällöstä voit lukea tarkemmin tuotteesta 'Ilmalämpöpumpun perusasennus'. Hoidamme tarvittaessa myös vanhan ilmalämpöpumppujärjestelmän purun ja kierrätyksen asianmukaisesti.

Tiesithän, kuten tämä Panasonic NZ50YKE -ilmalämpöpumppu, niin myös muut kauttamme hankitut ilmalämpöpumput on mahdollista rahoittaa joustavasti myös osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina Walley, OP tililuotto ja Klarna.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: NZ50YKE
Paino: 54 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.