Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN50VGHZ lämmitys/jäähdytys

Mitsubishi Electric LN50 ilmalämpöpumppu - Uutta muotoilua, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine R32 sekä luokassaan paras energialuokka A++.


2 790,00 €
Toimitus 2-7 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 2 790,00 €

Liittyvät tuotteet
Tuotekuvaus

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGHZ lämmitys-/jäähdytyskäyttöön

*Tähän tuotteeseen on mahdollista hankkia Biottorin lisäturva, joka jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi LN-sarja - uutta muotoilua, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmiä hivelevät väriviimeistelyt sekä paras saavutettavissa oleva energialuokka. Ilmalämpöpumppu täynnä uusia ominaisuuksia. Mitsubishi Electric toi vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta sekä lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen sisäyksikön viimeistellyt värit. Myös kaukosäätimet on viimeistelty sisäyksikön kanssa sävy sävyyn.

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma saadaan jakautumaan huoneeseen pienemmällä ilmavirtausnopeudella ja siksi lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Ilma myös jakautuu tehokkaammin eri puolille asuntoa. Infrapunatunnistin puolestaan mittaa huonetilan lämpötilat eri etäisyyksiltä. Kahdeksanosainen tunnistin analysoi lämpötilan kolmiulotteisesti.Tämä toiminto tekee mahdolliseksi havaita, onko huonetilassa ihmisiä, ja säätää automaattisesti ilmavirtauksia valintasi mukaan joko kohdistaen tai ohittaen.

Ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu wifi-sovitin, joten pystyt hallitsemaan asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa. Yhdessä MelCloud-sovelluksen kanssa wifi tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen- ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppu näyttää myös laitteen kuluttaman sähkön. Siinä on myös täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokka A+++. LN-sarja on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumpuissa on käytössä uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32. Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu.

Maahantuojan takuu 3 vuotta, kompressorilla 5 vuoden materiaalitakuu. Biottorin myöntämä maksullinen lisäturva jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi. Takuun voimaan saattaminen edellyttää pätevän asennusliikkeen käyttämistä sekä asennusraportin palauttamista. Lue lisää: Takuuehdot.

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

 • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
 • Kaukosäädin
 • Ulkoyksikkö
 • Käyttöohje- ja takuupaperit

Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet löydät helposti: Ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet

Lue myös: Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun ostajalle. 


Ilmalämpöpumppu Mitsubishi MSZ-LN50VGHZ, tekniset tiedot

 • Sisäyksikkö: MSZ-LN50VG ja ulkoyksikkö: MUZ-LN50VGHZ
 • Lämmitysteho: 6,0 (1,8 - 8,7) kW
 • SCOP, lämpökerroin: 4,6 / A++
 • Toiminta-alue (lämmitys): -35 ~ 24 °C
 • Jäähdytysteho: 5,0 (1,4 - 5,8) kW
 • SEER: 7,6 / A++
 • Toiminta-alue (jäähdytys): -10 ~ 46 °C
 • Äänenpaine sisäyksikkö (matala - korkea): 25-29-34-39-47 dB(A)
 • Äänenpaine ulkoyksikkö: 54 dB(A)
 • Paino: sisäyksikkö 15,5 kg ja ulkoyksikkö 55 kg
 • Mitat (KxLxS): sisäyksikkö 307 x 890 x 233 mm ja ulkoyksikkö 880 x 840 x 330 mm
 • Putkikoot: kaasu 3/8" ja neste 1/4"
 • Maksimiputkipituus: 30m
 • Maksimi korkeusero: 15m
 • Ympäristöystävällinen ja energiatehokas kylmäaine: R32
 • Kylmäaineen täyttömäärä: 1,25 kg

Mitsubishi Electric LN50 ilmalämpöpumppu myös asennettuna ja/tai osamaksulla

Mitsubishi Electric ALN50 -llmalämpöpumpun voi hankkia verkkokaupastamme joko asennettuna tai ilman asennusta. Perusasennuksen ja asennukseen kuuluvat lisätyöt edullisine hintoineen löydät tuoteryhmästä 'Ilmalämpöpumpun asennus'. Perusasennuksen hinta sisältää myös matkakulut max noin 50 km (toiminta-alueena koko Suomi) ja asennustyön suorittaa aina alan ammattilainen. Asentajamme ovat kaikki TUKESin hyväksymiä kylmäaineluvallisia asentajia. Myös Biottorin löydät TUKESin kylmälaiteliikerekisteristä.

Perusasennuksen sisällöstä voit lukea tarkemmin tuotteesta 'Ilmalämpöpumpun perusasennus'. Hoidamme tarvittaessa myös vanhan ilmalämpöpumppujärjestelmän purun ja kierrätyksen asianmukaisesti.

Tiesithän, kuten tämä Mitsubishi Electric LN50 -ilmalämpöpumppu, niin myös muut kauttamme hankitut ilmalämpöpumput on mahdollista rahoittaa joustavasti myös osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina Walley, OP tililuotto ja Klarna.


Mitsubishi Electric – MSZ-LN50 ilmalämpöpumppuMitsubishi Electric LN25 ilmalampopumppu varit

Uuden ajan ilmalämpöpumppu. Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN50 ilmalämpöpumppu toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla, ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Mitsubishi Electric LN50 ilmalämpöpumpussa on vakiona huippuvarusteet: Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä paljon muita. Markkinoiden paras ilmalämpöpumppuko?


Mitsubishi Electric MSZ-LN50 - Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausiMitsubishi Electric LN ilmalampopumppu kaukosaadin

Mitsubishi Electric organisaation vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena markkinoille tuli jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputehokkaan ilmalämpöpumpun viimeistellyt sisäyksikön värit. Mitsubishi Electric ole jättänyt tuotekehitystä sattuman varaan. LN -sarjan ilmalämpöpumpuista aistii kauniista ja modernista sisäyksiköstä aina kaukosäätimeen asti, että yksityiskohtia ei ole jätetty huomioimatta. Jokainen Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppu on varustettu sisäyksikköä vastaavan värisellä kaukosäätimellä.


Mitsubishi Electric LN50 ilmalämpöpumppu tuo säästöjä ja mukavuutta

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein mahdollinen energiatehokkuusmerkintä A+++. SCOP arvo 5.2 kertoo sen, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1kW:n verran sähköä samalla kun se tuottaa 5.2 kW lämpöä.

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita, joka on laadun tae. Scanoffice Oy tarjoaa maahantuomilleen Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuille kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaalitakuun kompressorille.

Mitsubishi Electric LN25 -ilmalämpöpumppu on VTT:n testaama. Lue lisää..


Ainutlaatuinen kaksoissiivekeMitsubishi Electric LN ilmalampopumppu kaksoissiiveke

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella, joten lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Nämä ominaisuudet takaavat myös lämpöpumpun ilman jakautumisen tehokkaammin asuntoon.


Mitsubishi Electric LN - 3D i-See Sensor

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumpun ilmanpuhallus voidaan kohdistaa suoraan sinne missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti jäähdyttäen/lämmittäen tilaa huomaamattomasti.

Energiasäästöasetus menee itsestään päälle, mikäli ilmalämpöpumppu havaitsee ettei huonetilassa ole ihmisiä. (Käyttäjän tulee erikseen valita kaukosäätimestä energiansäästötoiminto.)


Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa

Oletko allerginen tai herkkä erilaisille hajuille? Mitsubishi Elecricin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto, jonka kytket käyttöön kaukosäätimestä. Laitteeseen sisäänrakennettu suodatin puhdistaa 94-99% epämiellyttävistä ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

Pienhiukkasia eli ilmassa olevia erittäin pieniä partikkeleita, jotka ovat pienempiä kuin 2,5 μm voi helposti päätyä keuhkojemme syvimpiin kohtiin. Niiden on sanottu aiheuttavan terveysongelmia, kuten hengityselin- ja verenkiertosairauksia. PM2.5 μm löytyy pakokaasuista, teollisuuden päästöistä, tupakansavusta ja avotulesta.

Mitsubishi Electric Plasma Quad Plus: Testiraportit viruksille, bakteereille, homeitiöille ja allergeeneille:

 • Bakteerit, 99% poistettu 162 minuutissa, 25 m3 testitilasta (KRCES-Bio Testaus No. 2016-0018)
 • Virukset, 99 % neutralisoitu 72 minuutissa, 25 m3 testitilasta (vrc.center, SMC No. 28-002)
 • Homeitiöt, 99% neutralisoitu 135 minuutissa (Japan Food Research Laboratories, Testaus No. 16069353001-0201)
 • Allergeenit, Kissankarvat ja siitepöly, 98% neutralisoitu (ITEA Report No. T1606028)

Pölyä ja likaa hylkivä kaksoissuojapinnoiteMItsubishi Electric LN ilmalampopumppu suojapinnoite

Mitsubishi Electricin oma kaksoissuojapinnoite (Dual Barrier) lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymistä eli sisäyksikön likaantumista. Puhtaampina pysyvät pinnat ylläpitävät laitteen energiatehokkuuden säilymisen koko sen käyttöiän ajan.

Lämmönsiirtimien ja puhallinsiivekkeistön likaantuminen ei aiheuta vain lian pinttymistä, vaan myös alentaa lämpöpumpun energiatehokkuutta.


Mitsubishi Electric LN - Alennettu äänitaso

Uniikki Yötoiminto -funktio tarkoittaa, että ulkoyksikön äänentaso tippuu 3dB mikä tekee sen lähes äänettömäksi. Tämä tekee Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun yhdeksi markkinoiden hiljaisimmista lämpöpumpuista.


Mitsubishi Electric LN - Sisäänrakennettu Wi-Fi

Sisäänrakennetulla WiFillä voit hallita asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa. Yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa saadaan internetin kautta reealiaikaisen sekä viikoittaisen seurannan lämpöpumpullesi. Näin näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset unohtamatta laitteen kuluttamaa sähköä.

Lue lisää MELCloud -etähallinnasta...


Mitsubishi Electric LN - Takkatulitoiminto

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhalla lämmintä ilmaa talvella ja viileää ilmaa kesällä, vaan mahdollistaa myös jo olemassa oleman ilman levittämistä asuintiloissa takkatulitoiminnon avulla. Tämän toiminnon avulla saat levitettyä lämmintä ilmaa ympäri asuntoa esimerkiksi takasta.


Mitsubishi Electric LN - Hyper HeatingMitsubishi Electric LN hyper heating

Mitsubishi Electric MSZ-LN50 -mallissa on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokka A+++. Nämä ilmalämpöpumput ovat suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Hyper Heatingin avulla lämpöteho pysyy maksimikapasiteetissaan vielä -15°C ulkolämpötilaan asti. Tämä on uniikki Mitsubishi Electricin kehittämä ominaisuus, jota muista lämpöpumpuista ei löydy.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: MSZ-LN50VGHZ
Paino: 71 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.