Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 35 lämmitys/jäähdytys

Gree | GTIN: GREEFAIRY35

Ympäristöystävällinen ja erittäin tehokas ilmalämpöpumppu sisäänrakennetulla Wifi:llä.


1 199,00 €
Toimitus 2-7 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 1 199,00 €

Liittyvät tuotteet
Tuotekuvaus

Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 35 lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön

* Tähän tuotteeseen on mahdollista hankkia Biottorin lisäturva, joka jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi.

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille kauniin ja tehokkaan ilmalämpöpumpun Gree Fairyn. Gree Fairy -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro, valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaavisen vaaleasävyiseen sisustukseen. Gree Fairyn sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla huomaamaton. Hiljainen sisäyksikkö löytää helposti paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä. 

Gree Fairy -ilmalämpöpumppu mahdollistaa energiatehokkaan viilennyksen kesän kuumina päivinä tuoden raikkaan ja miellyttävän sisäilman asuntoon. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Gree Fairy -ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella. 

Green patentoima 2-aste kompressori on suunniteltu eritysesti Pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tehokkaan tekniikan ansiosta Gree Fairy -ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella lämmitysteholla sekä hyvällä hyötysuhteella jopa alle -30°C ulkolämpötilassa. Laajan tehoalueen ansiosta Gree Fairy antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren energiansäästön kaikkina vuodenaikoina. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa myös tehokkaan viilennyksen.

Mukavuutta korostavana toimintona Gree Fairy -ilmalämpöpumpussa on mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa yhden asteen välein +8°C – +30°C välillä. Laite soveltuu näin ollen myös kesäasuntojen lämmönlähteeksi.

iFEEL-toiminolla voidaan huoneen lämpötila mitata kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi kaukosäätimen sijaintipaikan perusteella eli esim. oleskelukorkeudella eikä katon rajassa. Tämä takaa sen, että lämpötila pysyy huoneessa juuri sopivalla tasolla.

Suomessa Gree-ilmalämpöpumppujen virallisena maahantuojana on toiminut Scanvarm Oy Ab vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB. Takuu Gree-ilmalämpöpumpulle Suomessa on 2 vuotta.

Maahantuojan myöntämä takuu 2 vuotta. Biottorin myöntämä maksullinen lisäturva jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi. Takuun voimaan saattaminen edellyttää pätevän asennusliikkeen käyttämistä sekä asennusraportin palauttamista. Lue lisää: Takuuehdot.

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

 • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
 • Kaukosäädin
 • Ulkoyksikkö
 • Käyttöohje- ja takuupaperit

Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet löydät helposti: Ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet


Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 35, tekniset tiedot

Malli: GWH12ACC-S6BA1A

Lämmitystoiminto

 • Lämmitysteho (nimellisteho): 0,8-6,4 (4,2) kW
 • Toiminta-alue: -30 ~ +24 °C
 • SCOP: 4,6
 • Energiateho: A++

Jäähdytystoiminto

 • Jäähdytysteho (nimellisteho): 0,8-5,0 (3,5) kW
 • Toiminta-alue (ulkolämpötila): -18 ~ +52 °C
 • SEER: 7,6
 • Energialuokka: A++

Sisäyksikkö

 • Mitat (KxLxS): 294x889x212 mm
 • Paino: 11 kg
 • Äänenpaine (min-max): 25-42 dB(A)
 • Ilmavirta (min-max): 390/420/450/490/560/620/680 m³/h
 • IP-luokitus: IP20

Ulkoyksikkö

 • Mitat (KxLxS): 596x899x378 mm
 • Paino: 44,5 kg
 • Äänenpaine max: 54 dB(A)
 • IP-luokitus: IP24
 • Sulakekoko: 16A

Asennustiedot

 • Nesteputken halkaisija: 6,35mm / 1/4"
 • Kaasuputken halkaisija: 9,52mm / 3/8"
 • Maksimi putkipituus: 15m
 • Maksimi korkeusero: 10m
 • Kylmäaine: R32 (0,95kg)

Gree Fairy -ilmalämpöpumppugree fairy ilmalampopumppu kaunis design

Gree Fairy -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä puolesta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen.

Gree Fairy -ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti, mutta silti hiljaisesti ja huomaamattomasti. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen ja se löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä


Gree Fairy - Sisäänrakennettu Wi-Fi -etähallintaGree Fairy ilmalampopumppu wi-fi

Gree Fairy -ilmalämpöpumppu mahdollistaa myös energiatehokkaan viilennyksen kesän kuumina päivinä tuoden raikkaan ja miellyttävän sisäilman asuntoon.

Sisäänrakennetun Wi-Fi:n ansiosta Fairy ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella.


Gree Fairy - Edistyksellinen tekniikkaGree Fairy ilmalampopumppu toiminta-alue

Green patentoima 2-aste kompressori on suunniteltu eritysesti Pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Fairy ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella lämmitysteholla sekä hyvällä hyötysuhteella jopa alle -30˚C asteessa! Laajan tehoalueen ansiosta Fairy antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren enegiansäästön kaikkina vuodenaikoina. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa myös tehokkaan viilennyksen.

Mukavuutta korostavana toimintona Fairy ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1˚C asteen välein +8˚C – +30˚C välillä. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen lämmönlähteeksi.

iFEEL toiminolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva.


Gree Fairy - Vihreitä arvojaGree Fairy ilmalampopumppu R32

Gree Fairy ilmalämpöpumpussa käytettävän ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus (GWP = Global Warming Potential) ovat noin kolmanneksen perinteiseen R410A-kylmäaineeseen verrattuna. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän kuin vanhemmissa R410A-kylmäainetta käyttävissä ilmalämpöpumpuissa.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: GREEFAIRY35
Tuotenumero: GREEFAIRY35
Paino: 56 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.