Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Fernox Solar S1 lämmönsiirtoneste aurinkolämmitysjärjestelmiin

Fernox Solar S1 lämmönsiirtoneste korkeille lämpötiloille erityisesti tyhjiöputkikeräimille, tyhjiöputki- ja tasokeräimille aurinkolämmitysjärjestelmiin.

Tuotekuvaus

Fernox Solar S1 -lämmönsiirtoneste aurinkolämmitysjärjestelmiin

Fernox Solar S1 on 40 % propyleeniglykolipohjainen valmis lämmönsiirtoneste 10 litran kanisterissa. 1,2-propaanidioli. Korkealämpötilaneste, joka soveltuu erityisesti tyhjiöputkikeräimille.


Fernox Solar S1 on yksi markkinoiden johtavista lämmönsiirtonesteistä, joka soveltuu käytettäväksi kaikissa aurinkolämpösovelluksissa. Pakkaskesto nesteellä on -28°C. Stabiili pH toiminnallisten lämpötilojen alueella. Yhteensopiva kaikille aurinkokeräinmerkeille ja -malleille. Fernox Solar S1 on kirkas, hieman oranssi neste, jolla on selkeä, heikko haju. Se on erityisesti suunniteltu käytettäväksi lämmönsiirtonesteenä aurinkolämpöjärjestelmissä hyvin korkeissa lämpötiloissa. Fernox Solar S1 käyttää haihtuvia korroosionestoaineita, jotka suojaavat asennusta, kun lämmönsiirtoneste on joko kaasumaisessa tai nestemäisessä tilassa yli 180°C: n lämpötiloissa. Fernox Solar S1 sopii käytettäväksi aurinkolämpölaitteissa, jotka täyttävät standardit BS EN 12976 ja BS 5918. Fernox Solar S1 on käyttövalmis eikä sitä saa sekoittaa muiden lämmönsiirtonesteiden kanssa tai laimentaa vedellä tai glykolilla. Jos muita lämmönsiirtonesteitä on aikaisemmin käytetty, tyhjennä järjestelmä kokonaan ja huuhtele Fernox Solar S1: llä ennen täyttöä. Fernox Solar S1 sopii käytettäväksi aurinkosovelluksissa, joissa stagnaatiolämpötilat ovat yli 360°C, edellyttäen, että aurinkolämpöjärjestelmä on asennettu oikein ja mitoitettu siten, että Fernox Solar S1 voi poistua kokonaan höyrystymällä kollektorista, kun suurin staattinen lämpötila saavutetaan. Fernox Solar S1 -nestettä ei tule altistaa pitkään 180°C korkeammalle lämpötilalle. Yli 200°C:n lämpötilat aiheuttavat nesteen hitaan hajoamisen, mikä voi johtaa tuotteen käyttöiän lyhentymiseen.

Liuosta ei saa laimentaa ennen käyttöä. Fernox Solar S1 on luokiteltu vaarattomaksi ja ärsyttämättömäksi, mutta kuten kaikki kemikaalit, pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä nauti sisäisesti. Roiskeet silmistä tai iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 10 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.