Ekologinen HOT-puubriketti 300 kg teholava kaikkiin tulisijoihin

Ekologinen HOT-puubriketti 300 kg teholava kaikkiin tulisijoihin
Ekologinen HOT-puubriketti 300 kg teholava kaikkiin tulisijoihin Ekologinen HOT-puubriketti 300 kg teholava kaikkiin tulisijoihin

Laadukas ja ympäristöystävällinen 100% polttopuu. Helppo, edullinen ja siisti vaihtoehto öljylle ja haloille.

400,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Ekologinen HOT-puubriketti 300 kg teholava kaikkiin tulisijoihin

HOT-puubriketti on laadukas ja ympäristöystävällinen 100 % polttopuu, joka on valmistettu tasalaatuisesta, kuorettomasta ja kuivasta mäntypurusta tai lehtipuusta. Tehokkaan palamisen ja tiiviin pakkauksen ansiosta puubriketti on helppo, edullinen ja siisti vaihtoehto öljylle ja haloille.

HOT-puubrikettien pakkaus sisältää tuoteselosteen, joten tiedät mitä ostat.  Tuoteselosteesta näet polttopuun määrän, kosteuden, energiasisällön ja valmistus- ja kuivaushistorian. Puubriketti sopii kodin kaikkiin tulisijoihin ja sitä voi polttaa ilman lisälaitteita. Noudata tulisijavalmistajan antamia ohjeita polttopuun määrästä, kun poltat HOT-puubrikettejä. 

Yksi kuutio (1 m³) Hot-puubrikettiä painaa n. 1000 kg. Yksi kuutio vastaa n. 6-8 heittokuutiota koivuhalkoja. 10 kg brikettiä vastaa n. 5 l polttoöljyä. Briketin käyttökohteita ovat ala- tai yläpalokeskuskattilat, varaavat takat, valurautatakat, kiertoilmatakat, avotakat, saunankiukaat, nuotiot, grillit ym. 

  • 100 % polttopuu
  • Turvallinen, ei räisky eikä kipinöi
  • Puhdas tuote, pienet päästöt
  • Kuivaa puuta, kosteuspitoisuus vain 7 %
  • Korkea palamishyötysuhde, mitätön tuhkapitoisuus
  • Tiivis puu hyvin pakattuna on helppo varastoida
  • Säilytetään kuivassa tilassa tai katoksen alla
Paino:
300 kg
Arvostelut 0 arvostelua