Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, tervaleppä natural

Valmistettu puusta ja hamppuköydestä. Käsittelemätön tervaleppä soveltuu kuiviin sisätiloihin. Käsiteltynä tervaleppä on ihanteellinen mm. saunaan ja terassille


49,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 48,00 €
Tuotekuvaus

EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, tervaleppä natural

EcoFurn Lilli on samaan tuotesarjaan kuuluvan Ekotuolin tapaan luontoystävällinen valinta niin pihalle, parvekkeelle, terassille kuin vaikkapa olohuoneeseenkin. Lilli on valmistettu puusta ja hamppuköydestä, eikä siinä ole lainkaan metalli- tai muoviosia. Sillä on kaksi eri käyttötapaa, jalkarahina tai sivupöytänä. Jalkarahina se lisää Ekotuolin jo valmiiksi uskomatonta istumismukavuutta. Sivupöytänä Lilli on tyylikäs esimerkiksi kahden tuolin välissä. Istumiseen EcoFurn Lilli ei sovellu. 

Kauniin punertava ja kirkas, käsittelemätön luonnonpuu. Käsittelemättömästä tervalepästä valmistettua EcoFurn Lilliä on tarkoitus käyttää sisätiloissa kuivissa olosuhteissa. Ulkokäyttöön tai saunoihin, kylpyhuoneisiin ja kylpylöihin Lilli on käsiteltävä tarkoitukseen sopivaksi. Sietää myös korkeita lämpötiloja esimerkiksi lasitetuilla parvekkeilla tai aurinkoisilla terasseilla.

Kotimaisen EcoFurnin toimintaa ohjaa luonnon kunnioittaminen, ekologisuus ja kestävä kehitys. Skandinaavista, pelkistettyä ja raikasta muotoilua edustavat EcoFurnin kalusteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja kestäviksi, minkä lisäksi ne ovat pakkausmateriaaleja myöten kierrätettäviä.


Tuote toimitetaan osittain koottuna, sinun tarvitsee vain sitoa narua Lilli-rahin pystyttämiseksi. Tuotteilla on 12 kk takuu. Takuun ehtona on asiakkaan suorittama tuotteen ohjeiden mukainen huoltokäsittely.

EcoFurn Lillin perushuolloksi riittää puhdistus pehmeällä harjalla tai liinalla. Narut on myös hyvä välillä tarkistaa ja tarvittaessa kiristää. Mikäli tuotetta pidetään ulkona, on se hyvä käsitellä puuöljyllä. Käsittelemätön tervaleppä soveltuu sisätiloihin. 

  • Skandinaavista muotoilua
  • Sivupöydäksi tai rahiksi
  • Toimitetaan osittain koottuna
  • Kuuluu samaan tuotesarjaan Ekotuolin kanssa
  • Käsittelemätön
  • Materiaali: tervaleppä
  • Mitat (K x L x S): 35 x 45 x 40 cm

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 4 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.