Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

EcoFurn Ekotuoli, lehtikuusi natural

Valmistettu puusta ja hamppuköydestä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Käsittelemätön, ei tarvitse öljyämistä. Kestää erinomaisesti erilaisia sääoloja.


115,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 109,00 €
Tuotekuvaus

EcoFurn Ekotuoli, lehtikuusi natural

EcoFurn Ekotuoli on valmistettu ainoastaan massiivipuusta ja köydestä, ilman muovi- tai metalliosia. Tuolin sydän on hamppuköysi, joka kokoaa tuolin ja tekee siitä joustavan. Kiinteän kiinnitykseen puuttuminen antaa puuosien siirtyä hieman niin, että voit istua mukavasti, oli muotosi mikä tahansa. Ekotuoli on tehty kaikille vartalotyypeille! Lisäksi voit sijoittaa tuolin epätasaiselle pinnalle (kivinen piha, kuoppainen puutarha jne.), ja se löytää jalansijansa ja pysyy tasapainossa. Oikein hoidettuna pitkäikäinen kumppani. Täydennä istumisergonomia pellavakankaisella niskatyynyllä (myydään erikseen).

Aidosta siperian lehtikuusesta valmistettu, käsittelemätön EcoFurn Ekotuoli kestää erinomaisesti erilaisia sääoloja ja maakosteutta. Lehtikuusi on ainutlaatuinen materiaali ulkokäyttöön ympäri vuoden: se ei tarvitse öljyämistä ja muuttuu luonnostaan harmaaksi ajan myötä ulkona ollessaan. Jos et halua odotella värin vaihtumista tai haluat itse valita värin, voit käsitellä Ekotuolin värillisellä öljyllä. Loistava tuote myös sauna- ja kylpylämiljööseen.

Kotimaisen EcoFurnin toimintaa ohjaa luonnon kunnioittaminen, ekologisuus ja kestävä kehitys. Skandinaavista, pelkistettyä ja raikasta muotoilua edustavat EcoFurnin kalusteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja kestäviksi, minkä lisäksi ne ovat pakkausmateriaaleja myöten kierrätettäviä.

Tuote toimitetaan osissa ja on koottavissa mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Tuotteilla on 12 kk takuu. Takuun ehtona on asiakkaan suorittama tuotteen ohjeiden mukainen huoltokäsittely.

EcoFurn Ekotuolin perushuolloksi riittää puhdistus pehmeällä harjalla tai liinalla. Narut on myös hyvä välillä tarkistaa ja tarvittaessa kiristää. Lehtikuusesta valmistettuja tuotteita ei tarvitse öljytä, koska niissä on luonnostaan öljyä. Ehdottomia ykkösiä ulos! 

  • Ekologinen
  • Kokoontaittuva
  • Skandinaavista muotoilua
  • Erittäin kestävä ja pitkäikäinen
  • Toimitetaan kokoamattomana
  • Käsittelemätön
  • Materiaali: lehtikuusi
  • Mitat (K x L x S): 100 x 58 x 100 cm
  • Mitat taitettuna (K x L x S): 135 x 58 x 15 cm

HOX: Tyyny ostettava erikseen.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 13 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.