Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, lehtikuusi natural

Valmistettu puusta ja hamppuköydestä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Käsittelemätön, ei tarvitse öljyämistä. Kestää erinomaisesti erilaisia sääoloja.


62,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 62,00 €
Tuotekuvaus

EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, lehtikuusi natural

EcoFurn Lilli on samaan tuotesarjaan kuuluvan Ekotuolin tapaan luontoystävällinen valinta niin pihalle, parvekkeelle, terassille kuin vaikkapa olohuoneeseenkin. Lilli on valmistettu puusta ja hamppuköydestä, eikä siinä ole lainkaan metalli- tai muoviosia. Sillä on kaksi eri käyttötapaa, jalkarahina tai sivupöytänä. Jalkarahina se lisää Ekotuolin jo valmiiksi uskomatonta istumismukavuutta. Sivupöytänä Lilli on tyylikäs esimerkiksi kahden tuolin välissä. Istumiseen EcoFurn Lilli ei sovellu. 

Aidosta siperian lehtikuusesta valmistettu, käsittelemätön EcoFurn Lilli kestää erinomaisesti erilaisia sääoloja ja maakosteutta. Lehtikuusi on ainutlaatuinen materiaali ulkokäyttöön ympäri vuoden: se ei tarvitse öljyämistä ja muuttuu luonnostaan harmaaksi ajan myötä ulkona ollessaan. Jos et halua odotella värin vaihtumista tai haluat itse valita värin, voit käsitellä Lillin värillisellä öljyllä. Loistava tuote myös sauna- ja kylpylämiljööseen.

Kotimaisen EcoFurnin toimintaa ohjaa luonnon kunnioittaminen, ekologisuus ja kestävä kehitys. Skandinaavista, pelkistettyä ja raikasta muotoilua edustavat EcoFurnin kalusteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja kestäviksi, minkä lisäksi ne ovat pakkausmateriaaleja myöten kierrätettäviä.

Tuote toimitetaan osittain koottuna, sinun tarvitsee vain sitoa narua Lilli-rahin pystyttämiseksi. Tuotteilla on 12 kk takuu. Takuun ehtona on asiakkaan suorittama tuotteen ohjeiden mukainen huoltokäsittely.

EcoFurn Lillin perushuolloksi riittää puhdistus pehmeällä harjalla tai liinalla. Narut on myös hyvä välillä tarkistaa ja tarvittaessa kiristää. Lehtikuusesta valmistettuja tuotteita ei tarvitse öljytä, koska niissä on luonnostaan öljyä. Ehdottomia ykkösiä ulos! 

  • Skandinaavista muotoilua
  • Sivupöydäksi tai rahiksi
  • Toimitetaan osittain koottuna
  • Täydellinen pari EcoFurn Ekotuolille
  • Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön
  • Käsittelemätön
  • Materiaali: lehtikuusi
  • Mitat (K x L x S): 35 x 45 x 40 cm

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 5 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.