EcoFurn Linnunpönttö 32 cm

EcoFurn Linnunpönttö 32 cm
EcoFurn Linnunpönttö 32 cm EcoFurn Linnunpönttö 32 cm EcoFurn Linnunpönttö 32 cm EcoFurn Linnunpönttö 32 cm EcoFurn Linnunpönttö 32 cm EcoFurn Linnunpönttö 32 cm

Toimitetaan valmiiksi kasattuna. Ympäristöystävällisesti pintakäsitelty ja pitkäikäinen. Väri: harmaa

35,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

EcoFurn Linnunpönttö 32 cm

Moderniin ympäristöön ja maalaismiljööseen - ajatonta arkkitehtuuria metsän siivekkäille. Tyylikäs EcoFurn Linnunpönttö pienille linnuille, lentoaukon halkaisija 32 mm. Sisältää rautalangan kiinnitystä varten ja purua pehmikkeeksi pöntön pohjalle.

EcoFurn Linnunpönttö on tyylikkäästi muotoiltu ja helppokäyttöinen linnunpönttö. Suunniteltu hiukan isommille pesijöille kuten kirjosiepoille, talitiaisille ja lapintiaisille. Linnunpöntössä on kallistettu etuseinä ja irrotettava vaneripohja vedenpoistoaukolla. Pakkaus sisältää rautalangan kiinnitystä varten sekä kutterinpurua pehmikkeeksi linnunpöntön pohjalle. Tuote on ympäristöystävällisesti pintakäsitelty ja se on pitkäikäinen. Pakkaus ja tuote on 100 % kierrätettäviä. Tuote toimitetaan valmiiksi kasattuna. Mitat (KxLxS): 32 x 18 x 22,5 cm.

Käyttöohje: Poista tuote pakkauksesta ja avaa sen pohja. Pujota pakkauksen sisällä oleva rautalanka pöntön takaseinässä olevista rei’istä läpi U-muotoisena. Lisää pakkauksen mukana tullut kutterinpuru pönttöön, sulje pohja ja ravistele puru tasaisesti pohjalle. Kiinnitä pönttö 1,5-3 metrin korkeudelle maasta puun runkoa vasten rautalankaa käyttäen. Pönttö tulee puhdistaa kerran vuodessa aina pesimäkauden jälkeen. On tärkeää ottaa pönttö alas puusta rautalankoineen päivineen, jotta rautalanka ei pääse kasvamaan puun sisään. 

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME