EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, tervaleppä natural

EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, tervaleppä natural
EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, tervaleppä natural

Valmistettu puusta ja hamppuköydestä. Käsittelemätön tervaleppä soveltuu sisätiloihin.

45,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

EcoFurn Lilli rahi/sivupöytä, tervaleppä natural

Tervaleppä on suhteellisen pehmeää puuta ja siten mukava myös kylpylöissä ja saunoissa. Kauniin punertava ja kirkas, käsittelemätön luonnonpuu. Tervaleppä puu on paras valinta saunaympäristöön. Sietää myös korkeita lämpötiloja esimerkiksi lasitetuilla parvekkeilla tai aurinkoisilla terasseilla.

Tätä käsittelemätöntä versiota on tarkoitus käyttää sisätiloissa kuivissa olosuhteissa. Ulkokäyttöön tai saunoihin, kylpyhuoneisiin ja kylpylöihin on käsiteltävä tarkoitukseen sopivaksi.

EcoFurn Lilli on samaan tuotesarjaan kuuluvan Ekotuolin tapaan luontoystävällinen valinta niin pihalle, parvekkeelle, terassille kuin vaikkapa olohuoneeseenkin. Lilli on valmistettu puusta ja hamppuköydestä, eikä siinä ole lainkaan metalli- tai muoviosia. Sillä on kaksi eri käyttötapaa, jalkarahina tai sivupöytänä. Jalkarahina se lisää Ekotuolin jo valmiiksi uskomatonta istumismukavuutta. Sivupöytänä Lilli on tyylikäs esimerkiksi kahden tuolin välissä. Istumiseen EcoFurn Lilli ei sovellu. 

Tuote toimitetaan osittain koottuna, sinun tarvitsee vain sitoa narua Lilli-rahin pystyttämiseksi.

EcoFurn Lillin perushuolloksi riittää puhdistus pehmeällä harjalla tai liinalla. Narut on myös hyvä välillä tarkistaa ja tarvittaessa kiristää. Mikäli tuotetta pidetään ulkona, on se hyvä välillä käsitellä puuöljyllä. Käsittelemätön tervaleppä soveltuu sisätiloihin. 

  • Skandinaavista muotoilua
  • Sivupöydäksi tai rahiksi
  • Kuuluu samaan tuotesarjaan Ekotuolin kanssa
  • Käsittelemätön
  • Materiaali: tervaleppä
  • Mitat (K x L x S): 35 x 45 x 40 cm
Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua