EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa

EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa
EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa

Settiin kuuluu kaksi tuolia, rahi ja tyynyt. Tuolit ja rahi valmistettu puusta ja hamppuköydestä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

250,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

EcoFurn Ekotuolisetti, mänty 4 eri värivaihtoehtoa

Massiivimäntyinen EcoFurn Ekotuolisetti on luontoystävällinen valinta niin pihalle, parvekkeelle, terassille kuin vaikkapa olohuoneeseenkin. Tuolit ja rahi on valmistettu puusta ja hamppuköydestä, ja ne voi uusia vuosien kuluessa narun tai yksittäisen riman vaihtamalla. Köyden ansiosta ekotuoli ei keiku edes epätasaisella alustalla ja paino jakautuu tasaisesti. Todella laadukkaat ja mukavat tuolit, jotka on helppo taittaa kasaan pieneen tilaan. 

Settiin sisältyvän tyynyn päällinen on pellavakangasta ja sisällys polyestermikrokuiturouhetta ja merestä kerätyistä kierrätysmuovipulloista tehtyä ohutta rouhetta. Tyynyt kestävät kosteutta ja kuivuvat nopeasti, mutta niitä ei kuitenkaan kannata jättää pitkiksi ajoiksi ulos tai kaatosateeseen. Pesu käsin tai pesukoneessa 30° lämpötilassa. 

Tuotteet toimitetaan osissa ja ne ovat koottavissa mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

EcoFurn Ekotuolin ja rahin perushuolloksi riittää puhdistus pehmeällä harjalla tai liinalla. Narut on myös hyvä välillä tarkistaa ja tarvittaessa kiristää. Mikäli tuolit ja rahi pidetään ulkona, on ne hyvä välillä käsitellä puuöljyllä.

  • 4 eri värivaihtoehtoa: harmaa, musta, valkoinen ja ruskea
  • Skandinaavista muotoilua
  • Erinomainen istuma-asento
  • Erittäin kestävä ja pitkäikäinen
  • Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön
  • Käsitelty petsiöljyllä
  • Materiaali: mäntypuu
  • Mitat (K x L x S): 120 x 65 x 90 cm
Paino:
25 g