Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, Toshiba Combi Control ilmalämpöpumpun etäohjain

Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, Toshiba Combi Control ilmalämpöpumpun etäohjain
Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, Toshiba Combi Control ilmalämpöpumpun etäohjain Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, Toshiba Combi Control ilmalämpöpumpun etäohjain Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, Toshiba Combi Control ilmalämpöpumpun etäohjain Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, Toshiba Combi Control ilmalämpöpumpun etäohjain

Innovatiivinen etäohjain ilmalämpöpumpun etähallintaan. Soveltuu käytettäväksi Toshiba lämpöpumpuissa. Helppo asentaa ja käyttää.

315,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Ilmalämpöpumpun etähallinta, Toshiba Combi Control -ohjauslaite

Ilmalämpöpumpun etähallintaan Toshiba Combi Control - innovatiivinen  lämpöpumppuohjain, jota käytät kännykälläsi. Combi Control -etäohjauslaite soveltuu käytettäväksi Toshiban ilma-ilmalämpöpumpuissa ja se antaa sinulle mahdollisuuden helposti muuttaa lämpöpumppusi tilan, huonelämpötilan ja tuuletinnopeuden riippumatta siitä, missä itse olet! Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi.

Ilmalämpöpumpun etäkäyttölaite Toshiba Combi Controlia on helppo ohjata ja saat sen halutessasi ilmoittamaan kännykkääsi liian matalasta tai korkeasta huonelämpötilasta sekä sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä. Etäohjainlaite on myös helppo asentaa: asetat vain SIM-kortin Combi Controliin, asetat laitteen lämpöpumpun läheisyyteen ja asennus on valmis!

Toshiba Combi Control -etäohjain voi sijaita missä tahansa sisäyksikön läheisyydessä. Vahvat infrapuna LED-valot luovat vahvan signaalin, joka tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Etäkäyttölaitetta voidaan ohjata monin eri tavoin. Iphoneen ja Androidiin löytyy omat ilmaiset sovelluksensa ja muilla puhelimilla laitetta voi ohjata tekstiviestitse. Combi Control -etäohjain on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa ja toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu pohjoismaissa.


Ilmalämpöpumpun etähallinta, Toshiba Combi Control -ohjauslaite, tekniset tiedot

  • Malli Combi Control
  • Akku Li-ion BL-5C / 3,7 V 1050 mAh
  • Standardi mikro-USB -adapteri
  • Tuotekoko (K x P x L) 18 x 76 x 76 mm
  • Laatikon koko ( K xPL x L ) 60 x 120 x 140 mm
  • Paino (ilman adapteria) 70g
  • Laatikon paino 250gr

Katso tarkemmat tuotetiedot: Combi Control -ohjauslaite, esite FIN

Katso käyttöohjeet: Combi Control -ohjauslaite, käyttöohje FIN

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME