Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW

Citerm Heating Systems
Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW
Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW

Citerm Junior moniöljypoltin mahdollistaa juoksevassa muodossa olevien öljylaatujen, mm. bioöljyt, kevyt polttoöljy, mineraaliöljyt jne polttamisen tehokkaasti.

2 520,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Citerm Junior G1 moniöljypoltin

HOX 6.9.22: Toimitusviivettä!

Laadukkaat serbialaisvalmisteiset Citerm-moniöljypolttimet ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä polttimia, jotka voidaan asentaa tavallisen öljypolttimen tilalle erilaisiin lämminilmakattiloihin ja lämminilmakehittäjiin. Ne on suunniteltu muuntamaan lämmitysöljy/biodiesel/erilaiset kotimaiset öljyt/kasviöljyt/uusioöljyt lämmitysenergiaksi, jolla lämmitetään turvallisesti mm. kodit ja teollisuuskiinteistöt.

Moniöljypoltin on valmistettu laadukkaista osista esim. Siemens, Delavan ja Suntec. Se voidaan asentaa mihin vaan - omakotitaloon, autotalliin, kuivuriin tai teollisuushalliin esim. kevytöljypolttimen tilalle. Moniöljypolttimet sopivat hyvin sekä vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin että lämminilmapuhaltimiin ja ne vaativat toimiakseen paineilman. Vuoden takuu.

Citerm Junior -moniöljypoltin mahdollistaa juoksevassa muodossa olevien eri öljylaatujen, mm. bioöljyt, kevyt polttoöljy, mineraaliöljyt, synteettiset öljyt, jne. (ei raskas polttoöljy) polttamisen tehokkaasti ja puhtaasti. Poltin on helppo asentaa, säätää ja puhdistaa. Asennuskaulus sisältyy toimitukseen. Polttimen teho on säädettävissä alueella 22kW - 35kW. 

Epäpuhtauksia sisältävää öljyä käytettäessä suositellaan käytettäväksi esisuodatinta. Laitteessa on ulkoinen pumppu, lämmitysvastus ja termostaatti. Polttoaineen syöttö ja sumuuntuminen varmistetaan ulkoisen paineilman avulla. Siirtopumppu pumppaa öljyä säiliöön, jossa se lämmitetään sopivan lämpöiseksi, esim. öljy noin 90°C:ksi ja rypsiöljy tai muu vastaava öljy 140°C:ksi. Sen jälkeen paineilma puhaltaa öljyn suuttimelle ja öljy muuttuu hienoksi sumuksi.


Paino:
12 kg
Arvostelut 0 arvostelua