Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Citerm Junior G1 moniöljypoltin 25-35kW

Citerm Junior moniöljypoltin mahdollistaa juoksevassa muodossa olevien öljylaatujen, mm. bioöljyt, kevyt polttoöljy, mineraaliöljyt jne polttamisen tehokkaasti.


2 450,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 2 450,00 €
Tuotekuvaus

Citerm Junior G1 moniöljypoltin

HOX 29.4.2024: TOIMITUSAIKA TÄLLÄ HETKELLÄ 2KK!

Laadukkaat serbialaisvalmisteiset Citerm-moniöljypolttimet ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä polttimia, jotka voidaan asentaa tavallisen öljypolttimen tilalle erilaisiin lämminilmakattiloihin ja lämminilmakehittäjiin. Ne on suunniteltu muuntamaan lämmitysöljy/biodiesel/erilaiset kotimaiset öljyt/kasviöljyt/uusioöljyt lämmitysenergiaksi, jolla lämmitetään turvallisesti mm. kodit ja teollisuuskiinteistöt.

Moniöljypoltin on valmistettu laadukkaista osista esim. Siemens, Delavan ja Suntec. Se voidaan asentaa mihin vaan - omakotitaloon, autotalliin, kuivuriin tai teollisuushalliin esim. kevytöljypolttimen tilalle. Moniöljypolttimet sopivat hyvin sekä vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin että lämminilmapuhaltimiin ja ne vaativat toimiakseen paineilman. Vuoden takuu.

Citerm Junior -moniöljypoltin mahdollistaa juoksevassa muodossa olevien eri öljylaatujen, mm. bioöljyt, kevyt polttoöljy, mineraaliöljyt, synteettiset öljyt, jne. (ei raskas polttoöljy) polttamisen tehokkaasti ja puhtaasti. Poltin on helppo asentaa, säätää ja puhdistaa. Asennuskaulus sisältyy toimitukseen. Polttimen teho on säädettävissä alueella 22kW - 35kW. 

Epäpuhtauksia sisältävää öljyä käytettäessä suositellaan käytettäväksi esisuodatinta. Laitteessa on ulkoinen pumppu, lämmitysvastus ja termostaatti. Polttoaineen syöttö ja sumuuntuminen varmistetaan ulkoisen paineilman avulla. Siirtopumppu pumppaa öljyä säiliöön, jossa se lämmitetään sopivan lämpöiseksi, esim. öljy noin 90°C:ksi ja rypsiöljy tai muu vastaava öljy 140°C:ksi. Sen jälkeen paineilma puhaltaa öljyn suuttimelle ja öljy muuttuu hienoksi sumuksi.


Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: G1
Tuotenumero: G1
Paino: 12 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.