Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia

Atlantic
Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia
Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia

Todella tehokas ilma-vesilämpöpumppu aidosti japanilaisvalmisteisella ulkoyksiköllä ja Siemens automatiikalla sekä tukkeutumattomalla lämmönvaihtimella.

6.645,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Ilmavesilämpöpumppu Atlantic Alféa Excellia

Atlantic ilmavesilämpöpumppu Alféa Excellia on täydellinen lämmitysjärjestelmä. Japanilaisvalmisteinen ulkoyksikkö ottaa talteen ulkoilman lämpöenergian ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Erityinen kompressori kykenee ottamaan lämpöä hyvin talteen -25°C asti, eikä sitä tarvitse sammuttaa edes -30°C pakkasella. Kaikkein kylmimmällä säällä integroitu sähkövastus antaa portaattomasti apulämpöä tarpeen mukaan, täysin automaattisesti. Sisäyksikkö on puolestaan hiljainen ja siisti eikä vie paljoa tilaa. Talosi on lämmin ja kuumaa käyttövettä riittää.

Atlantic Alféa Excellia ilmavesilämpöpumpussa on monipuolinen, suomenkielinen SIEMENS Navistem 200S -ohjaussäädin. Sisäyksikössä on A-luokan kiertovesipumppu sekä patentoitu tukkeutumaton koaksaalilämmönvaihdin. Innovatiivisen ratkaisun myötä lämmönvaihtimessa on erittäin vähäiset lämpöhäviöt. Alféa ilmavesilämpöpumpuissa ei ole jäätymisvaaraa, tukkeutumisongelmia eivätkä ne ole herkkiä veden laadulle. Valittavana on kolme eri teholuokkaa: 11, 14 ja 16 kW.

  • Atlantic -ilmavesilämpöpumppu on kannattava investointi. Laitteen tuomien säästöjen ansiosta tuotteilla on nopea takaisinmaksuaika. Kompakti laite yksinkertaisine asennuksineen tulee huomattavasti edullisemmaksi muihin lämmitysjärjestelmäremontteihin verrattuna.
  • Excellia tuottaa tarpeeksi kuumaa vettä, varmasti ja riittävästi. Excellia Duo-mallissa integroitu varaaja tuottaa kuumaa käyttövettä koko perheelle. Mikäli käyttöveden tarve on erittäin suurta, valitaan ilmavesilämpöpumppu ilman omaa integroitua varaajaa (Excellia) ja otetaan rinnalle halutun suuruinen varaaja.
  • Myös rivi- ja pienkerrostalojen lämmitysjärjestelmä saadaan uudistettua edullisesti Cascade- eli rinnakkainkytkennällä.
  • COP : jopa 4.3 (+7°C / +35°C)• Sopii lattialämmitykselle, pattereille jne.
  • Yhteensopiva usean lämmönlähteen kanssa.
Paino:
150 kg
Arvostelut 0 arvostelua
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME