Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, AirPatrol Nordic 1.15 - ilmalämpöpumpun etäohjain

AirPatrol
Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, AirPatrol Nordic 1.15 - ilmalämpöpumpun etäohjain
Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, AirPatrol Nordic 1.15 - ilmalämpöpumpun etäohjain Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, AirPatrol Nordic 1.15 - ilmalämpöpumpun etäohjain Ilmalämpöpumpun etäkäyttö, AirPatrol Nordic 1.15 - ilmalämpöpumpun etäohjain

Ilmalämpöpumpun etäkäyttö ja ohjelmointi helpolla. AirPatrol ilmalämpöpumpun gsm-ohjaimella voit ohjata kodin tai kesäasunnon lämpöpumppua GSM puhelimella.

279,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Ilmalämpöpumpun etäkäyttö AirPatrol lämpöpumpun gsm-ohjaimella

Ilmalämpöpumpun AirPatrol gsm-ohjaimella voit ohjata kodin tai kesäasunnon lämpöpumppua matkapuhelimella. AirPatrol Nordic ilmalämpöpumpun etäohjaimen käyttöönotto on erittäin helppoa: asetat vain SIM-kortin AirPatroliisi, laitat pistotulpan seinään ja asennat AirPatrolin lämpöpumpun lähelle. AirPatrol etäohjaimen ohjaus onnistuu eri tavoin: iPhoneen ja Androidiin löytyy oma ilmainen sovellus ja muilla puhelimilla laitetta voi ohjata tekstiviestitse. AirPatrol etähallintalaitteella voit käynnistää tai pysäyttää ilmalämpöpumpun, valita lämmityksen tai jäähdytyksen, laskea tai nostaa huoneen lämpötilaa tai muuttaa puhaltimen nopeutta.

AirPatrol etäohjaimessa on vahva Li-ion akku, joka takaa mahdollisimman pitkän varoajan. Vahvat infrapuna LED-valot luovat vahvat signaalit, joka tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta. AirPatrol etähallintalaite on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa ja toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu Pohjoismaissa. AirPatrolilla voit hallita ilmalämpöpumppuasi sen merkistä, laitemallista tai vuosimallista riippumatta.

AirPatrolin etäkäytön avulla leikkaat lämmityskulusi. Lämmität taloasi sen aikaa kun olet kotona ja lasket lämpötilaa, kun olet poissa. AirPatrolilla helpotat myös elämääsi: sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi riippumatta siitä, missä olet. Airpatrol ilmalämpöpumpun gsm-ohjaimella valvot myös kohteen tilaa ja saat varoituksen mm. sähkökatkoksesta tai alhaisesta lämpötilasta.

Katso AirPatrol 1.15:n yhteensopivuus eri ilmalämpöpumppumerkkien kanssa tästä.


Ilmalämpöpumpun etäkäyttö AirPatrol lämpöpumpun gsm-ohjaimella, tekniset tiedot:

  • Malli: AirPatrol Nordic ilmalämpöpumpun etäohjain
  • Versio: 1.15
  • Akku: Li-ion BL-5C/3,7v 1050 mAh
  • Standardi mikro-USB-adapteri
  • Tuotekoko (KxLxS): 18 x 76 x 76 mm
  • Laatikon koko (KxLxS): 41x185x133 mm
  • Paino (ilman adapteria): 70g
  • Laatikon paino: 250g
  • Mobiiliverkko: 2G/3G


Katso lisää aiheesta: Ilmalämpöpumpun etähallinta on entistä helpompaa

Katso ohje viestikomennoista: AirPatrol viestikomennot ENG

Pituus:
140 mm
Korkeus:
120 mm
Leveys:
60 mm
Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua