Jousto maksutapa Biottori verkkokauppa

Verkkokaupassamme käytössä nyt Mash-maksutapa - lasku ja osamaksu

Verkkokaupassamme käytössä nyt Mash-maksutapa - lasku ja osamaksu

Verkkokaupassamme käytössä nyt Mash-maksutapa 

Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku tai -osamaksu – kumpi sinulle paremmin sopii. Mash-maksutapa on turvallinen ja helppo käyttää, koska järjestelmä ei luo laskua ennen kuin tilaus on toimituksessa.

Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj,  vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10 000 euron ostoksille.


Mash-lasku

  • Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa.

  • Saat 45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

  • Ei laskutuslisää

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.


Mash-osamaksu

  • Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä.

  • Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.

  • Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.

  • Käsittelymaksu on 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja.


Esimerkki: Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee tällöin 2 265,75 € (sis. kaikki kulut).


Katso millä summalla voit tehdä ostoksia

Voit ennen ostosten tekoa tarkastaa oman Mash-ostosrahasi määrän ilmaisella tekstiviestillä. Lähetä K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 16209. Paluuviesti kertoo välittömästi käytettävissäsi olevan summan. Palvelu on ilmaista, eikä haettu ennakkoluottokysely sido sinua tekemään ostosta, eikä Mashia myöntämään ostosrahaa. Sen on tarkoitus helpottaa asiointiasi verkkokaupassamme. 


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.