Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun ostajalle

Suomen markkinoilla Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja, joiden toimintaa tehdas ei takaa pohjoisen olosuhteissa

Suomen markkinoille rinnakkaismaahantuodaan Etelä-Euroopan markkinoille suunniteltuja Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppumalleja, joiden toimintaa ei tehdas takaa Pohjolan oloissa. Tällaisen maahantuojan tekemät muutostyöt lämpöpumppuihin, kuten sulatusvesivastusten jälkiasennukset laitteisiin, eivät ole valmistajan hyväksymiä ja näin tuotevastuuasiat siirtyvät pois valmistajalta. Myöskään toiminta-alue (ulkolämpötila) ei ole valmistajan takaama. Näitä Etelä-Euroopan malleja on myynnissä jopa nimekkäissä rautakaupoissa.

Pohjolaan suunnitellun mallin tunnistaminen

Voit tarkistaa Mitsubishi Electric -tuotteesi mallikoodin ulkoyksikön laitekilvestä. Laitekyltti löytyy laitteen ulkoyksikön oikeasta reunasta (edestä katsottuna). Pohjolan mallin tunnistat mallikoodin H– tai HZ-loppuliitteestä. Kaikki Biottorin myymät Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput ovat H- tai HZ-päätteisiä Pohjolan malleja.

Lisätietoa aiheesta löydät Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan sivuilta: Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun ostajalle.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi