SolarVenti aurinkolämmitin puhaltaa, tuulettaa ja kuivattaa sisäilmaa mökillä, varastoissa ja työmaakopeissa

SolarVenti aurinkolämmitin puhaltaa, tuulettaa ja kuivattaa sisäilmaa mökillä, varastoissa ja työmaakopeissa

SolarVenti aurinkopuhaltimet - kehitystyötä ja palkittua osaamista jo vuodesta 1981

SolarVentillä on vuosikymmenten kokemus aurinkoilmakeräinten kehittelystä, tuotannosta ja ammattimaisesta huollosta. SolarVenti on tanskalainen markkinoiden johtava aurinkopuhallinlämmittimien tuottaja, jonka patentoidulla ilman sähköä toimivalla lähinnä mökeille tarkoitetulla aurinkopuhaltimella on pitkä nousujohteinen historia. Vuonna 2006 SolarVenti sai arvostetun Gazelli-palkinnon ansiokkaasta ja nopeasta noususta kansainvälisille markkinoille innovatiivisella tuotteellaan. Nykyisin SolarVentin aurinkopuhallinteknologia on patentoitu Euroopassa, Kiinassa, Japanissa ja Australiassa ja SolarVenti aurinkopuhaltimia myydään jo 24:ssä maassa. SolarVenti aurinkoilmakeräimet ovat laajalti testattuja. Testitulokset voit lukea tästä: SolarVenti lisätiedot


SolarVenti aurinkoilmapuhallin kuivattaa sisäilmaa

SolarVenti on aurinkolämpökeräin ja aurinkosähköpaneeli samassa paketissa. Aurinkolämpökeräin kerää kevät- ja kesäauringon lämmön ja aurinkosähköpaneelin aktivoima puhallin siirtää lämmön sisätiloihin. SolarVenti aurinkolämpöpuhallin sopii mökille, varastoihin, työmaakoppeihin ja halleihin. Oikein asennettuna ja oikein mitoitettuna SolarVenti aurinkopuhallin lämmittää ja kuivattaa sisäilman. SolarVenti on siisti, edullinen ja ilman sähköä toimiva ratkaisu sisäilmaongelmien korjaamiseen ja kosteuden hallintaan mökeillä ja muissa rakennuksissa. Lisävarusteena saatava termostaatti tekee SolarVentin toiminnasta käyttäjäystävällistä.


SolarVenti aurinkolämmitin viiden vuoden takuulla

Rakennuksen kosteudenpoisto, ilmanvaihto ja tukea lämmitykseen - kaikki tämä aurinkoenergialla eli SolarVenti -aurinkoilmakeräimellä täysin ilman käyttökustannuksia. Aurinkoilmakeräin toimii ilman ulkopuolista sähköä auringon voimalla ja on huoltovapaa, erittäin ekologinen valinta. SolarVenti aurinkoilmalämmitin on luotettava ja pitkäikäinen, siksi sille myönnetään peräti 5 vuoden takuu.


Katso tuotteet SolarVenti aurinkopuhaltimet verkkokaupassamme.

Lataa tästä esite SolarVenti aurinkopuhaltimista.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.