Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Panasonic HZ9 - lämpöä vielä -35°C pakkasella.

Panasonic HZ9 - lämpöä vielä -35°C pakkasella. 

Ilmalämpöpumppua talven varalta hankkivalle todella varteenotettava vaihtoehto kiinteistön lämmittämiseen kovillakin pakkasilla on juuri nyt testivoittaja Panasonic HE-mallin parannettu painos HZ uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. 

Panasonic HZ9 yltää parhaaseen A+++ -energialuokkaan ja sen vuosihyötysuhde (SCOP) on huikeat 5,2. Saat siis parhaimmillaan yli viisinkertaisen hyödyn lämmityskuluissa verrattuna suoralla sähköllä lämmittämiseen. Maksimi lämmitysteho Panasonic HZ9 -ilmalämpöpumpulla on 6,7 kW, -7C pakkasilla 4,1 kW ja vielä -25°C pakkasellakin lämmitysteho on 3,0 kW. Tämä ilmalämpöpumppu ei siis pakkasia säikähdä. Myös takuuaika Panasonicilla on markkinoiden parhaimmistoa eli 4 vuotta.

Kun erinomaiseen energiatehokkuuteen yhdistetään ylläpitolämmitys, Econavi-ohjaus, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus, takkatoiminto sekä Internet-ohjaus, saat kotiisi kaiken, mitä voit ilmalämpöpumpulta toivoa.

Panasonic HZ9 on tarkoitettu omakotitalojen, mökkien, tallien ja hallien lämmityskäyttöön sekä viilennykseen. Lämmityskäytössä suositeltava pinta-ala on max. 140 m².

Tutustu Panasonic-ilmalämpöpumppujen ominaisuuksiin, hyödynnä kampanjaedut ja asennuta huoleton lämmityslaite kotiisi nyt.


Katso tuote Panasonic HZ9 ilmalämpöpumppu verkkokaupassamme.

Lataa tästä esite Panasonic ilmalämpöpumpuista.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi