Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

OSO lämminvesivaraajat ruostumattomasta teräksestä. Norjalaista laatutyötä vuosikymmenten kokemuksella.

OSO Vesivaraajat ruostumattomasta teräksestä

OSO vesivaraajia jo 80 vuotta! Ympäristötietoisen strategian avulla OSO on noussut johtavaksi vedenlämmittimien valmistajaksi. Vuodesta 1932 hitsaustöitä suorittanut norjalainen perheyritys oli maailman ensimmäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen vesivaraajien teollinen massavalmistaja. Nykyisin noin 50 miljoonan liikevaihdolla toimiva OSO tuottaa huikean valikoiman vesivaraajia kotimaahansa, vientiin ja alihankintana. Korkealaatuisesta valmistusprosessista ja -materiaaleista johtuen OSO vesivaraajien säiliöille ja niiden eristeille myönnetään 10 vuoden takuu.


OSO Mini RM pieni vedenlämmitin

OSO Mini vedenlämmitin on pieni viiden litran vesivaraaja, joka voidaan asentaa suoraan käyttökohteeseen eli esimerksi allaskaappiin pysty- tai vaaka-asentoon. OSO Mini pieni käyttövedenlämmitin latautuu kuumaksi alle kymmenessä minuutissa. Asennus OSO Minille voidaan tehdä ilman paisunta-astiaa. Pienen käyttövedenlämmittimen edullinen hinta ja helppo asennus suoraan kohteeseen missä kuumaa vettä tarvitaan ovat sen suurimmat edut.

OSO Super Standard S lämminvesivaraaja

Oso Super Standard S on OSO vesivaraajamalliston lippulaivamalli ja samalla myös myydyin varaajatyyppi. OSO Super Standard S vesivaraajassa on päällä eristetty helposti irroitettava kansi, joka kätkee alleen kaikki vesiliitännät ja tehdasasenteiset sekoitus- ja varolaitteet. Ruostumattoman Duplex-teräksen ansiosta Super-sarjan varaajat ovat keveitä ja kompakteja. Energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen OSO ECO Foam eriste tekee OSO Super S lämminvesivaraajasta energiatehokkaan vaikka se lämmitettäisiin sen sallimaan maksimiin 70°C saakka.

OSO Modul S lämminvesivaraaja

OSO Modul S on OSO Super S -mallin moduulimalli. Modul S on kantikkaan ulkomuotonsa ansiosta tyylikäs kalustoon integroitava vesivaraaja, joka ulkonäkönsä puolesta sopii myös keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. OSO Modul S edustaa lämminvesivaraajien uusinta teknologiaa yhdistyneenä tyylikkääseen ulkonäköön. Tehdasasenteiset sekoitus- ja turvalaitteet sekä liitännät sijaitsevat varaajan alaosassa.

OSO Slimline RD lämminvesivaraaja

OSO RD lämminvesivaraajamalli mahtuu pienen halkaisijansa (430mm) ansiosta pieneen tilaan. OSO RD lämminvesivaraaja on malliltaan siro ja helppo tyhjentää, joten se soveltuu hyvin myös esim. kesämökkikäyttöön. Varaaja voidaan asentaa joko lattialle tai seinälle putkiyhteet ylöspäin.Tarvittava seinäkannake kuuluu toimitukseen. OSO Slimline RD lämminvesivaraajassa on villaeristys, ja sen ulkovaippa on valkoiseksi maalattua galvanoitua terästä, joka soveltuu erinomaisesti kosteisiin tiloihin. Varaajan tyhjentäminen hoituu kätevästi varaajan alaosassa olevan venttiiliryhmän kautta.

OSO WallSmart W lämminvesivaraaja

OSO vesivaraajatuoteperheeseen kuuluvaWallSmart on kapea, seinämallin varaaja, jossa on myös tehdasasenteiset sekoitin- ja turvalaitteet sekä vesiliitännät varaajasäiliön alla. OSO WallSmart lämminvesivaraajat sopivat niin kotikäyttöön kuin mökeillekin.

OSO FloorSmart RL/RRL vaaka-asenteinen lämminvesivaraaja

Vaakamallinen lämminvesivaraaja OSORL/RRL on ns. saunamallin vesivaraaja. OSO vaaka-asenteinen lämminvesivaraaja on pyöreä ja kevyt varaaja, joka soveltuu pintamateriaalinsa johdosta hyvin saunan kosteisiin olosuhteisiin. Lämminvesivaraaja OSO RRL voidaan asentaa myös lauteiden alle, sillä sen ruostumaton teräspinta kestää muun muassa ihmisen hiessä olevia suoloja. OSO WallSmart lämminvesivaraajissa on valmiiksi asennettu syöttösekoitusventtiili, joka sijaitsee varaajan päädyssä. Jos varaaja asennetaan saunaan, vakiona olevaa pistotulppaa ei käytetä, vaan sähköasennus tehdään kiinteäksi.

Katso OSO vesivaraajat verkkokaupassamme.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi