Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

PALKINNOT ARVOTTU 6.4.2023! Kirjoita arvostelu ostamastasi tuotteesta ja voita lahjakortti/tuotepalkinto!

Kirjoita arvostelu ostamastasi tuotteesta ja voita lahjakortti/tuotepalkinto!

 PALKINNOT ARVOTTU 6.4.2023!

6.4.2023 UUDEN SIVUSTON JULKAISUN KUNNIAKSI ARVOIMME PALKINNOT ARVOSTELUN AJOISSA JÄTTÄNEIDEN KESKEN. PALKINNOT ON LÄHETETTY VOITTAJILLE. PÄÄPALKINTONA OLLUT SÄHKÖPOTKULAUTA PÄÄTYI KEMPELEESEEN. 

ONNEA VOITTAJILLE!

Olemme ottaneet 14.11.2022 alkaen verkkokaupassamme käyttöön kauan kaivatut Tuotearvostelut. Tuotteisiin voi jatkossa käydä jättämässä arvostelun joko kirjautumalla ensin sisään kauppaan, tai vaihtoehtoisesti arvostelun voi jättää myös ilman kirjautumista. Huomaathan, että voit rekisteröityä myös jälkikäteen kauppaamme ja jättää arvostelun tätä kautta kirjautuneena.*

Toivomme, että arvostelet ostamasi tuotteet. Tuotearvostelut auttavat meitä kehittämään tuotevalikoimaamme paremmaksi - haluammehan myydä hyviä tuotteita. Samaan aikaan ne auttavat myös muita asiakkaita ostosten teossa. Muiden omakohtaiset kokemukset tuotteista auttavat kertomaan tuotteen sopivuudesta itselle. 

Huomioithan, että emme julkaise tuotearvosteluja, joissa kielenkäyttö ei ole asiallista ja joissa otetaan kantaa muihin asioihin kuin itse tuotteeseen. Olethan myös käyttänyt tuotetta ennen kuin kirjoitat tuotearvostelun. Jos haluat kommentoida esim. tuotteen toimitusta, asiakaspalveluamme tai reklamoida tuotteesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Arvomme 31.12 mennessä arvostelun jättäneiden kesken mm. 20 kpl lahjakortteja sekä pääpalkintona Sähköpotkulaudan MS Energy Neutron N3 ovh. 750 €! (* koskee vain sisäänkirjautuneena jätettyjä arvosteluita).

Näin arvostelet tuotteen:

Mene ostamasi tuotteen tuotesivulle kaupassamme. Löydät välilehdeltä kohdan Arvostelut, heti tuotekuvan alta. Klikkaa välilehteä niin pääset arvostelemaan tuotteen ja lukemaan muiden arvostelut.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi