TIEDOTE: Toimitusviiveet ja hintojen raju nousu

TIEDOTE: Toimitusviiveet ja hintojen raju nousu

Toimitusviive ja hintojen raju nousu

Maailmantilanne ja kansainvälisen talouden epävarmuus ovat aiheuttaneet sen, että tiettyjen materiaalien ja raaka-aineiden saatavuus on heikentynyt ja tästä syystä myös meidän toimituksissamme on joidenkin tuoteryhmien osalta haasteita. 

Tilanne elää koko ajan ja vaikka teemme parhaamme, emme mitenkään pysty päivittämään saatavuustietoja ja toimitusaikatauluja kaikkien tuotteidemme osalta niin, että ne olisivat täysin ajan tasaisia. Tästä syystä toivommekin, että mikäli toivot tilauksellesi toimitusta tiettyjen aikaraamien sisällä, soitat/laitat viestiä meille ensin ja varmistat tuotteen saatavuuden. 

Tällä hetkellä erityisen pitkä toimitusaika on mm. Aquaflamin takkatuotteissa (arviolta 16 viikkoa) sekä aurinkosähköinverttereissä ja poistoilmalämpöpumpuissa, joissa viive voi paikoin olla jopa yli 6 kk! Myös joissain ilmalämpöpumppumalleissa esiintyy paikoin parin kuukauden toimitusviiveitä.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi osassa tuoteryhmiä tuotteiden hinnat ovat kohonneiden materiaali-, kuljetus- ja valmistuskustannusten vuoksi nousseet viime kuukausien aikana rajusti. Päivitämme hintoja sitä mukaa, kun saamme tavarantoimittajiltamme uudet hinnat/hinnastot, mutta joidenkin tuotteiden osalta hintoja/hinnastoja ei ole vielä saatavilla ja tästä syystä tuotteen lopullinen hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta. Pääosassa tuoteryhmiä tuotteiden hinnat on saatu ajan tasalle.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.