Maailmantilanteen vaikutus tuotteiden saatavuuteen

Maailmantilanteen vaikutus tuotteiden saatavuuteen

Raaka-aineiden saatavuuden heikkenemisen vaikutus toimituksiin

Maailmantilanne ja kansainvälisen talouden epävarmuus ovat aiheuttaneet sen, että tiettyjen materiaalien ja raaka-aineiden saatavuus on heikentynyt ja tästä syystä myös meidän toimituksissamme on joidenkin tuoteryhmien osalta haasteita (mm. takat ja osa vesivaraajista). 

Tilanne elää koko ajan ja vaikka teemme parhaamme, emme mitenkään pysty päivittämään saatavuustietoja ja toimitusaikatauluja kaikkien tuotteidemme osalta niin, että ne olisivat täysin ajan tasaisia. Tästä syystä toivommekin, että mikäli toivot tilauksellesi toimitusta tiettyjen aikaraamien sisällä, soitat/laitat viestiä meille ensin ja varmistat tuotteen saatavuuden. 

Tällä hetkellä erityisen pitkä toimitusaika on Aquaflamin takkatuotteissa (arviolta 16 viikkoa). Myös ilmalämpöpumpuissa esiintyy paikoin parin kuukauden toimitusviiveitä.

Lisäys 14.6.2022: Poikkeuksellisen maailmantilanteen vuoksi osassa tuoteryhmiä tuotteiden hinnat ovat kohonneiden materiaali-, kuljetus- ja valmistuskustannusten vuoksi nousseet viime päivien aikana rajusti. Päivitämme hintoja samaa mukaa, kun saamme tavarantoimittajiltamme uudet hinnat/hinnastot, mutta joidenkin tuotteiden osalta hintoja/hinnastoja ei ole vielä saatavilla ja tästä syystä tuotteen lopullinen hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta. Pääosassa tuoteryhmiä tuotteiden hinnat on saatu jo hyvin ajan tasalle.

Lisäys 23.9.22: Poikkeuksellisen pitkä toimitusaika nyt myös aurinkosähköinverttereissä ym ja poistoilmalämpöpumpuissa ym - paikoin jopa yli 6 kk!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.