Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Atlantic Excellia A.I. ilma-vesilämpöpumppu lämmittää älykkäästi. Huikea lämmitysteho ilman apuvastuksia.

Atlantic Group - johtava eurooppalainen lämmityslaitevalmistaja

Atlantic Group on todella suuri, Euroopan johtava lämmityslaitteiden valmistaja, jolla on useita kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja brändejä kuten Atlantic, Austria Email ja Thermor & Ygnis. Atlantic on perustettu vuonna 1968 ja nykyisin sillä on 19 tehdasta Euroopassa ja yli 5500 työntekijää. Nykyinen 1,4 miljardin euron liikevaihto ja henkilöstömäärä jatkavat vakaata kasvuaan. Atlantic tuotteita myydään jo yli 100 maassa ja konsernin kansainvälinen toiminta kasvaa koko ajan vahvasti.  

Uudistunut Atlantic Alféa Excellia A.I.Atlantic ilmavesilämpöpumppu koaksiaalilämmönvaihdin

Jo ennestään tuttu Atlantic Excellia -ilma-vesilämpöpumppumallisto 11, 14 ja 16 kW teholuokissa on saanut lisää älyä. A.I. eli Atlantic Interface yhdessä Cozytouch-palvelun kanssa antaa vapauden hallita lämmitysjärjestelmääsi älypuhelimella tai tabletilla. Ylivoimaiseksi todettu Atlanticin patentoima tukkeutumaton koaxiaalilämmönvaihdinratkaisu on edelleen vakiovaruste Excellia-mallistossa. Excellian omaa luokkaansa oleva suorituskyky kovillakin pakkasilla takaa lämmitysvedelle jopa 60°C lämpötilan ilman apuvastuksia vaikka ulkona on pakkasta  -20°C. Lämmöntuotto jatkuu vakaana vielä -30°C asti. Atlantic Excellia A.I. on voimakas talon päälämmönlähde, joka soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Atlantic Excellia ilma-vesilämpöpumppu säästää energiaa ja ympäristöä

Atlantic Excellia ilma-vesilämpöpumppu on aina täydellinen asennusvalmis kokonaisuus. Perusmalli soveltuu lämmityskäyttöön tai erillisen varaajan lämmittämiseen. DUO-mallissa sen sijaan on käyttövesivaraaja integroituna sisäyksikköön, joten se huolehtii talon lämmityksen lisäksi myös riittävästä käyttöveden tuotannosta. Atlantic Excellia ilma-vesilämpöpumpun asentaminen on helppoa ja nopeaa. Kattavilla optioilla laitteiston voi laajentaa vastaamaan myös hyvin erityisiä tarpeita.

Excellian huipputehokas, erityisesti kylmään ilmastoon suunniteltu ulkoyksikkö ottaa talteen ulkoilman lämpöenergian ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Erityinen kompressori kykenee ottamaan lämpöä hyvin talteen -25°C asti, eikä sitä tarvitse sammuttaa edes -30°C pakkasellakaan. Kovimmilla pakkasilla laitteistoon integroitu sähkövastus antaa portaattomasti apulämpöä tarpeen mukaan, täysin automaattisesti. 

Atlantic Excellian sisäyksikkö on hiljainen ja siisti eikä vie paljoa tilaa. Siinä on sisäänrakennettuna A-energialuokan kiertovesipumppu sekä patentoitu koaksaalilämmönvaihdin. Ainutlaatuisessa lämmönvaihdinratkaisussa on erittäin vähäiset lämpöhäviöt, sillä ei ole jäätymisvaaraa, tukkeutumisongelmia eikä se ole herkkä veden laadulle. Monipuolinen suomenkielinen ohjaussäädin tekee laitteiston ohjaamisen ja seuraamisen helpoksi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi