Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Askel kohti vuotta 2030 - Panasonic ilmalämpöpumppujen uusi Z-mallisto ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella.

Panasonic ilmalämpöpumppujen uusi Z-mallisto R32 kylmäaineella

Ilmalämpöpumppulämmityksen seuraava kehitysaskel on siirtyä uuteen R32 kylmäaineeseen. Siirtymäaika nykyisellä R410A kaasulla jatkuu vuoteen 2030, mutta Panasonicin ratkaisu on aloittaa uuteen R32 kylmäaineeseen siirtyminen nyt. Kaikissa Panasonic Z-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään tätä ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa jo nyt. Kylmäaineen vaihto ympäristöä vähemmän kuormittavaan ei vähennä Panasonic ilmalämpöpumppujen suorituskykyä tippaakaan - päinvastoin. Panasonic ilmalämpöpumppujen uuden Z-sarjan mallien vuosihyötysuhde on parhaimmillaan 6,2 ja ne lämmittävät jopa -35 asteen pakkasilla. Kaikissa Panasonic ilmalämpöpumpuissa on 4 vuoden takuu.


Panasonic VZ sarjan ilmalämpöpumppu R32 - vihreää huipputehoa

Panasonic VZ-sarjan ilmalämpöpumput ovat tehokkaimpia asuinkäyttöön tarkoitettuja ilmalämpöpumppuja. R32 kylmäaineella Panasonic VZ-ilmalämpöpumppu tuottaa vihreää huipputehoa lähes 4kW:n verran vielä -25 pakkasasteessa ja toiminta jatkuu hyvänä vielä -35 asteen pakkasillakin. Markkinoiden paras hyötysuhde A+++/A+++, markkinoiden paras SCOP 6,2, markkinoiden hiljaisin melutaso 18dB, markkinoiden suurin huipputeho jopa 9,2kW ja nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus. Panasonic VZ-malliston ilmalämpöpumpuissa on siis ekologisuuden lisäksi huimasti hyvää, jos ei vallan parasta, myös suorituskyvyssä.


Panasonic HZ-sarjan ilmalämpöpumppu R32 - säästöä isoon kotiin

Panasonic HZ-sarjan ilmalämpöpumppu on uudistettu, parannettu versio jo ennestään erinomaisesta HE- testivoittajamallista. HZ-sarjan ilmalämpöpumpuissa on erinomainen hyötysuhde, SCOP 5,1 ja lämpötehoa on jopa 3,5kW:n verran vielä -25 asteen pakkasella huipputehon ollessa 7,8kW. Myös Panasonic HZ-mallin ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä - testatusti - vielä -35 asteen pakkasella. HZ-mallin ilmalämpöpumput tuovat säästöä erityisesti suureen kotiin.


Panasonic NZ-sarjan ilmalämpöpumppu R32 - mökille ja kotiin

Panasonic NZ-sarjan ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta kotiin, mökille tai vaikkapa autotalliin. Joustavalla 8-15°C ylläpitolämpötilatoiminnolla varustettu A++ energialuokan NZ-ilmalämpöpumppu tuottaa lähes kolmen kilowatin lämmitystehon vielä -25 asteessa. Maksimiteho NZ-sarjassa on 6,7kW ja lämmitystehoa riittää vielä -35 asteen pakkasillakin.


Panasonic CZ-sarjan ilmalämpöpumppu R32 - lämpöä pieneen kotiin

Panasonic CZ-sarjan ilmalämpöpumppu on uudistettu, paranneltu malli suursuosikki CU-mallista. CZ-sarjan ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta pieneen, max 120m2 kotiin tuomaan lämpöä ja viilentämään kesäaikaan. Uusi A+ energialuokan CZ-ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä vielä -25 asteen pakkasella. Maksimiteho CZ-sarjassa on 6,7kW.


Katso tuotteet Panasonic Z-sarjan ilmalämpöpumput verkkokaupassamme.

Lataa tästä esite Panasonic Z-sarjan ilmalämpöpumpuista.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi